Home Seks & Relaties Relaties Hoe herken je dat een vrouw vreemdgaat?

Hoe herken je dat een vrouw vreemdgaat?

1255
0
Tip

Als een vrouw van plan is om je te gaan bedriegen met een ander, dan zijn er mogelijk vooraf al signalen die je kan herkennen. Misschien is het nog niet gebeurd. Des te beter! Maar hoe herken je die signalen dan?

Merk je één van onderstaande signalen bij haar op, dan wil dit niet per sé zeggen dat ze vreemdgaat. Misschien is er wat verkeerd in jullie relatie en moet dat probleem eerst opgelost worden. Soms heeft ze een geheimpje omdat ze je wil verrassen. Of ze neemt bij thuiskomst graag een douche, omdat het de laatste tijd superdruk is op het werk en ze gewoon even wil relaxen.

Pas als meerdere van onderstaande signalen op haar van toepassing zijn kun je gaan vermoeden dat ze met het idee speelt om je te bedriegen. En dan maar hopen dat ze het nog niet gedaan heeft.

Het wij-gevoel is verdwenen

Jullie relatie zou op de toekomst gericht moeten zijn. Als ‘wij’ tegenwoordig geen onderdeel meer uitmaakt van haar vocabulaire, kan het betekenen dat er voor haar in de nabije toekomst geen ‘wij’ meer zal zijn.

“Ze weet heel goed dat ze iets doet (of gaat doen) dat niet door de beugel kan”

Ze is superlief

De laatste tijd krijg je echt alle aandacht van haar. Ze weet heel goed dat ze iets doet (of gaat doen) dat niet door de beugel kan. Ook weet ze dat dit op een dag allemaal uit gaat komen. Reden te meer om nu alvast extra lief tegen je te zijn. Ze hoopt hiermee te bereiken dat jij minder boos zal reageren als haar leugens ooit gaan uitkomen. De meeste vrouwen voelen zich niet schuldig als ze zijn vreemdgegaan. Ze menen dat het jouw fout is, omdat je hen hebt verwaarloosd.

Ze weet altijd precies waar jij bent

Ze weet het beter dan je secretaresse, want als zij met iemand anders zou willen afspreken moet ze natuurlijk wel weten waar jij uithangt. Ze vraagt voortdurend waar je bent en wanneer je naar huis komt, want je mag er natuurlijk niet achter komen dat zij jou bedriegt.

Douchen bij thuiskomst

We gaven het al als voorbeeld in de inleiding. Gewoonlijk neemt ze nooit een douche als ze thuiskomt en de laatste tijd is dit schering en inslag. Is dat omdat ze zo hard gewerkt heeft, of…

Mierenneuken

Maakt ze de laatste tijd veel opmerkingen over pietluttigheden? Je hebt de toiletbril niet naar beneden gehaald, of je tandenborstel niet in het terug in het glas gezet? Achter al die zogenaamde kleine probleempjes schuilt een enorm groot probleem. Een probleem met jullie relatie! Het is zo groot dat ze het eigenlijk niet onder woorden wil brengen, dus reageert ze zich op jou af met muggenzifterij. Dit is haar manier om te laten zien dat je beter je best voor haar moet gaan doen.

Schitteren in afwezigheid

Ze is steeds minder vaak thuis en ook haar vriendinnen komen niet vaak meer bij jullie over de vloer. De kans is bijzonder groot dat haar vriendinnen heel goed weten wat er aan de hand is. Om te voorkomen dat haar vriendinnen zich verspreken, of haar zelfs verraden, nodigt ze deze nog amper uit.

Het kan ook zijn dat ze niet wil dat haar beste vriendinnen er achter komen dat het slecht gaat in jullie relatie.

Volgeboekt

Ze heeft steeds minder tijd voor je en gaat vaker met vriendinnen om dan vroeger. Was ze vroeger snel te porren voor een gezellig avondje samen op de bank, maar is ze nu meestal volgeboekt? Dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat ze jullie relatie aan het afbouwen is. Of ze brengt haar kostbare tijd reeds met een ander door.

Platonische contacten

Ze spreekt de laatste tijd steeds vaker af met haar mannelijke vrienden of collega’s. Het kan best zo zijn dat de VrijMiBo de laatste tijd veel gezelliger is, of dat ze deze heren om advies vraagt bij het kiezen van een nieuw kapsel. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat ze met één van deze mannen een affaire heeft.

Dating apps

Ze heeft Bumble, Badoo, Tinder, of een andere soortgelijke dating app op haar smartphone staan. Waar heeft ze dat dan voor nodig? Ze heeft jou toch? Tenzij ze je wil verrassen met een trio, maar die kans is helaas niet zo groot.

“De badkamer is tegenwoordig soms wel een uur bezet”

Andere outfits

Waar ze vroeger nogal vaak in een huispak rondliep, zelfs als jullie boodschappen gingen doen, staat ze de laatste tijd voortdurend voor de spiegel om zichzelf helemaal op te tutten. De badkamer is tegenwoordig soms wel een uur bezet. En als ze dan helemaal opgetut uit de badkamer komt, gaat ze lekker op stap zonder jou? De kans is dan niet gering dat ze zichzelf extra aantrekkelijk maakt voor iemand anders.

Ze heeft schijt aan jou!

Het maakt niet meer uit wat je zegt. Ze neemt niets meer van je aan. Het lijkt zelfs alsof ze je niet eens meer hoort. De laatste tijd is ze nogal bazig, en jij moet vooral goed naar haar luisteren en haar gehoorzamen. Herkenbaar? Dan is de kans groot dat ze een andere man tegen is tegengekomen die sterker in haar schoenen staat dan jij. Nu neemt ze het dominante gedrag van deze man mee naar jou. En jij weet niet hoe je er mee om moet gaan, wat vervolgens haar keuze kan bevestigen om vreemd te gaan met een ‘sterkere’ man.

Haar smartphone is altijd dicht bij haar

Ze heeft haar telefoontje altijd dicht bij zich en laat het nooit ergens slingeren. Als ze naar bed gaat ligt het zelfs onder haar hoofdkussen. Als ze haar smartphone gebruikt doet ze dit altijd zo dat jij het scherm niet kan zien. De kans is groot dat ze iets op haar telefoontje verbergt.

Seks? Wat is dat?

Het bed wordt de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar gebruikt om in te slapen. Ze is altijd te moe voor seks of heeft een ander briljant excuus.

 

Herken jij één van deze signalen? Lees dan verder in dit artikel waarom vrouwen vreemdgaan. Probeer het probleem eerst bij jezelf te zoeken. Het is zeker mogelijk om je relatie te redden, zelfs als ze al is vreemdgegaan. Het gaat erom dat je erachter komt waarom ze jouw vertrouwen heeft geschonden, en hoe jullie dat vertrouwen weer kunnen herstellen. Jullie kunnen op zoek gaan naar manieren waarop jullie je weer veilig en geliefd kunnen voelen in jullie relatie. Kom je er samen niet uit? Probeer dan een relatiecoach.

Advertentie