Home Seks & Relaties Oproepjes Gratis de nieuwste seksspeeltjes ontvangen

Gratis de nieuwste seksspeeltjes ontvangen

1087
0
gratis sextoys
Ontvang de laatste nieuwe sextoys zonder te betalen.
Tip

Dames opgelet! Betaal niet langer voor de nieuwste erotische artikelen. Seksspeeltjes zijn tegenwoordig behoorlijk high-tech, maar ook duur. Lees verder en ontdek hoe je peperdure sextoys kunt ontvangen zonder te betalen.

Wie ben ik?

Ik ben @patricia, medewerkster van een reclamebureau dat zich bezig houdt met de promotie van erotische producten en merken. Ik ben op zoek naar vrouwen die graag iets spannends willen ondernemen en zo iets extra’s willen bijverdienen.

Hoe werkt het?

Je maakt zelf of samen met je partner een erotische video waarin je bijvoorbeeld een seksspeeltje gebruikt. Wij sturen je in dat geval het speeltje toe. Je mag dit product dan houden. Soms is er ook een andere vergoeding, bijvoorbeeld een cadeaubon van Bol.com of Bijenkorf, of een geldbedrag. In de video mag je volledig onherkenbaar blijven. Je maakt een close-up video, waardoor je gezicht niet in beeld komt!

Bekijk hieronder een voorbeeld:

[xhamster url=”https://xhamster.com/videos/close-up-10168284″]

Hoe maak ik zo’n filmpje?

Je kunt een filmpje maken met je eigen smartphone. Plaats je camera op een stabiel oppervlak, een statief of een selfie stick. Of vraag een vriend(in) om je te filmen. Heb je liever dat de opname door een professional wordt gemaakt, dan kunnen wij dit ook voor je regelen.

Doe je het zelf, denk dan aan het volgende:

– Bepaal een scenario. Wat ga je opnemen?
– Zet je smartphone in de vliegtuigmodus. Je wil niet gebeld worden tijdens de opnamen.
– Maak je filmpje in ‘landscape’-modus, dus horizontaal.
– Zet de scherpte en de belichting vast. Zoek het licht op.
– Gebruik geen zoom. Breng je smartphone dichter bij het onderwerp.
– Open, gesloten, achterlangs, of een pose die jij zelf bedenkt.
– Zorg dat je gezicht niet in beeld komt.
– Breng iets meer dan alleen je kutje in beeld. Een stukje schaambeen, wat bovenbeen…

Hoe kom ik in aanmerking?

Je bent een vrouw of een stel, en je bent meerderjarig (18+). Maak een proefopname van minstens 5 minuten en stuur deze via WeTransfer naar patricia@genotsplekje.nl. Ik beoordeel je video en als deze goed is ga ik je een opdracht voorstellen. Als alles goed gaat kun je desgewenst meerdere opdrachten voorgesteld krijgen. Is de video niet goed dan neem ik contact met je op, zodat ik je verder op weg kan helpen. Afgekeurde video’s worden vernietigd.

Veelgestelde vragen

Blijf ik te alle tijden anoniem?

Antwoord: Ja, we stellen een kleine overeenkomst op waarin we je vergoeding afspreken. Hierin is ook vastgelegd dat we je identiteit nooit zullen prijsgeven.

Wat gebeurt er met de opnamen?

Antwoord: De video’s worden gebruikt om een erotisch product te promoten. Ze zullen op diverse plaatsen op het internet worden gepubliceerd.

Welke artikelen wil je binnenkort getest zien?

Antwoord: O.a. de laatste nieuwe versie 3 van Lovense Lush (je mag deze dan houden), de Njoy Pure Wand Dildo (die mag je dan houden) en het product Nep Sperma, waarbij je geknoei en geklieder beloond zal worden met een cadeaubon van 100 euro.

Ik heb nog meer vragen

Dat spreekt voor zich. Mail me gerust op patricia@genotsplekje.nl. Ik beantwoord je vragen met plezier.

Advertentie