Home Seks & Relaties Seksualiteit Geniet van de lockdown met seksspelletjes

Geniet van de lockdown met seksspelletjes

2583
4
Tip

We zitten massaal thuis en hebben alle tijd en ruimte om te Netflixen, maar ook om seks te hebben. En omdat ook dit snel kan gaan vervelen hebben we een aantal leuke spelletjes voor in de slaapkamer voor je op een rij gezet.

Heb je nog niet eerder geprobeerd om je seksleven nieuw leven in te blazen met seksspelletjes? Dan is dit het juiste moment. Let de Lockdown Games begin! Of je nu nog maar net samen bent of al meer dan 25 jaar getrouwd, met seksspelletjes beleven jullie gegarandeerd een fijne tijd. Bij seksspelletjes is geen sprake van winnaars of verliezers. Geven kan voor iemand net zo bevredigend zijn als ontvangen voor iemand anders.

Hoewel er kant en klare seksspelletjes te koop zijn met aangepaste dobbelstenen en kaarten, zijn er ook veel spelletjes die je kunt spelen zonder iets aan te moeten schaffen. De allerbeste spelletjes brengen kleine aanpassingen in je slaapkamerspel waardoor je je veel meer verbonden voelt (en ja, geil.) Het merendeel van de onderstaande spelletjes kan worden gespeeld met dingen die je al in huis hebt.

Ja, nee of misschien

De meeste vragen die wij op onze redactie ontvangen gaan over ‘mijn partner ertoe aanzetten een bepaalde seksuele handeling uit te voeren’. Het punt is dat je je partner niet zomaar iets kan laten doen. Wat je wel kunt doen is met je partner communiceren op een manier die hen helpt te begrijpen waarom je wilt dat ze deze seksuele handelingen verrichten. Dat is waar de ja / nee / misschien-lijstjes helpen.

Eigenlijk zou elk stel zo’n lijstje moeten hebben. Een lange lijst met verschillende seksuele handelingen die jij en je partner beiden invullen. Je kunt de lijst bijvoorbeeld opstellen in een spreadsheet en delen in een cloud (bijvoorbeeld Google Drive). Zo kunnen jullie de lijst allebei steeds raadplegen en eventueel dingen toevoegen. Uiteraard kan het ook allemaal op ouderwets papier.

Als je iets echt leuk vindt, bijvoorbeeld dirty talk, dan markeer je ‘ja’. Lijkt dit je helemaal niks dan markeer je ‘nee’. Als je er nieuwsgierig naar bent en nog niet zeker weet of je het al dan niet zou willen proberen markeer je “misschien”. Simpel toch? Samen maken jullie als het ware een concept bucket list. Of beter gezegd: “fucket list”.

Het maken van zo’n lijstje is niet alleen leuk om te doen, het is vooral ook een efficiënte manier om je partner terloops te laten weten wat je fijn vindt. Je werkt samen aan een lijst van dingen waarmee jullie zouden willen gaan experimenteren.

Lees ook: De ultieme seks bucket list

Sekspot

Je hebt vast al een spaarpot, of misschien zelfs een vloekpot. Tijd om een nieuw potje aan te leggen: een sekspot! Schrijf seksuele handelingen op losse papiertjes, vouw ze dicht en stop ze in de sekspot. Kies leuke dingen die je graag met elkaar zou willen uitproberen. Je kunt ernaar streven om de pot met 30 van al je fantasieën te vullen en er dan elke dag eentje uit te halen. Je kunt er natuurlijk ook meer briefjes instoppen. Soms is het moeilijk en kun je ze niet allemaal tegelijk bedenken. Als je geil bent gaat het een stuk vlotter.

Kies je lot

Neem twee grote kommen, 20 kleine opvouwbare stukjes papier, een pen en dobbelstenen. Schrijf elk tien dingen op (en dat hoeven niet per sé seksdingen te zijn) die je met je partner wilt doen, vouw ze dicht en stop ze in de kom. Werp de dobbelstenen. Degene die de hoogste ogen gooit wint. De ‘verliezer’ moet een papier uit de kom halen en doen wat er op het briefje staat. Dit kan variëren van orale seks tot afwassen. Als je denkt dat afwassen er voor zorgt dat je niet langer in de stemming bent voor seks, wacht dan maar op de wraak van de verliezer. Boontje komt om zijn loontje!

Blind pokeren

Dit spel combineert ‘doen, durven of waarheid’ met strippoker. Je hebt een spel kaarten nodig, en pen en papier om je weddenschappen op te schrijven. Kies voor eender welke pokerstijl zolang geen van de spelers elkaars kaarten kan zien. In plaats van met geld te wedden, wed je met acties. Zodra het wedden is afgelopen draaien de spelers hun kaarten om. De verliezer moet alle acties uitvoeren die zijn ingezet tijdens het spel.

Ben je bang dat de inspiratie ontbreekt om zelf acties te verzinnen? Kies dan voor een kant-en-klaar spel zoals dit Kamasutra Pokerspel.

Kamasutra Pokerspel
Win geen geld, maar spannende erotische momenten vol passie.

Lees elkaar sexy verhalen voor

Je kunt een erotisch boek bestellen of een verhaal van het internet downloaden. Ook op Genotsplekje.nl vind je een keur aan erotische verhalen. Jij en je partner kunnen om de beurt een hoofdstuk aan elkaar voorlezen in bed. Misschien gaan jullie over tot een potje seks. Hoe dan ook, lezen over seks is altijd spannend en inspirerend.

Blinddoek

Zoek de honing

Koop een blinddoek (of gebruik een sjaal of een stropdas) voor je partner en doop je vinger in wat honing. Dep de honing op je lichaam op een sexy, maar onverwachte plek. Je partner moet vervolgens je lichaam verkennen met zijn of haar mond en op zoek gaan naar de ‘sweet spot’. Als je het moeilijker wilt maken, kun je ook een timer instellen. Je kunt om beurten ruilen. Ideale plekjes om de honing op aan te brengen zijn o.m. de binnenkant van je knie of de onderkant van je rug.

Op elkaars lijf tekenen

Gebruik geen permanent marker, maar een bodypaint die veilig is voor je lichaam, zoals likbare olie of chocolade bodypaint. Dat is niet alleen veiliger, maar ook eetbaar zodat je het lekker kunt oplikken.

Chocolade Bodypaint
Teken op het lichaam van je geliefde met chocolade.

Vragen staat vrij

Toestemming vragen voor een (seksuele) handeling klinkt allerminst sexy, maar dit spel zal je van gedachten doen veranderen. Het is heel simpel. Doe het rustig aan en verken elkaars lichaam terwijl je steeds vraagt “Mag ik…?” alvorens iets te doen of aan te raken. Wees flirterig en een beetje brutaal om het spannender te maken.

Verbale masturbatie

Horen wat je partner voelt is enorm opwindend. Ga eens naast elkaar op bed liggen en masturbeer samen, maar beschrijf dan ook elke sensatie die je voelt terwijl je jezelf aanraakt.

Doen, durven of waarheid

Het spel ‘doen, durven of waarheid’ kun je ook spelen met seksvragen. Hierdoor leer je je partner beter kennen op het seksuele vlak. Je kunt vragen stellen zoals, ‘Vertel me over een seksuele fantasie die je hebt?’ of ‘Wat is de heetste seksscène die je ooit hebt gezien?’ In de categorie ‘doen’ kun je denken aan; “Ik daag je uit om me nu een striptease te geven.”

Geen inspiratie om zelf vragen te verzinnen? Er bestaat ook een bordspel met kant-en-klare vragen. Het is echter bedoeld voor drie of meer vrienden. Toss Truth or Dare bestaat uit maar liefst 69 pikante vragen… en 69 uitdagende opdrachten.

Toss Truth or Dare is bedoeld voor 3 of meer vrienden.

Meer spelletjes?

Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle. Blijf dus lekker thuis (werken) en verspil je extra tijd niet alleen aan het bingewatchen van Netflix-series. Ontdek elkaar met speelse (s)experimentjes. Graag publiceren we nog meer leuke seksspelletjes. Weet jij nog een paar leuke? Laat het even weten aan onze redactie.

Advertentie
2 1 stem
Beoordeel artikel
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy en Remy
4 jaren geleden

Heerlijke tips 😉 We hebben er al een paar uitgeprobeerd :p

Remy2
4 jaren geleden
Reply to  Romy en Remy

Mijn mond plakt nog van “Zoek de honing” 😉

Romy en Remy
4 jaren geleden

Wij hebben zo een ja, nee, misschien-lijstje gemaakt. We hebben er elke dag een hoop plezier mee momenteel. Leuk artikel. Erg fijn in deze nare tijd…

Van Oosten
Van Oosten
4 jaren geleden

Hihi, als je het zoete plekje te snel vindt kun je het oeilijker maken door een extra man/vrouw erbij te vragen. Meer oppervlakte om te onderzoeken.