Home Dossiers Fetish: Urofilie, oftewel plassex

Fetish: Urofilie, oftewel plassex

4012
1
Tip

Seksueel opgewonden raken van urine. Je hart gaat sneller slaan bij het proeven van pis, het ruiken van urine, of het voelen van plas. Als “watersport” je ding is (en dan bedoelen we niet met een bootje op het meer), dan heeft het lezen van de eerste regel je al geraakt. Hoewel plasseks vaker een mannending is zijn er ook vrouwen die een nat kutje krijgen van de gedachte. Urolagnie of urofilie is er in verschillende vormen en vandaag de dag is dit taboe ook nagenoeg doorbroken. Plasseks is bijna mainstream. Vrouwen praten er ook over en stellen gaan er ook mee aan de slag.

Experimenteren met plasseks

Er zijn verschillende manieren om met plas te spelen. In een SM-spel kan de Dominant over de onderdanige plassen. Dit noemt men vaak een “golden shower”. Er zijn ook mensen die opgewonden raken van het plassen op dingen of het plassen in de broek of andere kleding. Anderen kiezen zelfs voor het drinken van urine. Bij sommige dames wordt het klaarkomen intenser ervaren als de blaas vol zit. Als ze tijdens het klaarkomen hun urine laten lopen wordt het orgasme heviger.

Is plasseks veilig?

Gezonde urine, niet vermengd met bloed (rozerode urine) is veilig en geen risico voor hiv en andere soa’s. Gele of transparante urine is dus veilig. Om nare luchtjes tegen te gaan is het aan te raden dat je plaspartner vooraf veel water drinkt en roken, alcohol en gekruid eten vermijdt. Hetzelfde geldt voor urine in je vagina krijgen. Niet met bloed vermengde plas is veilig. De urinezuren kunnen het natuurlijke milieu in je vagina wel verstoren, dus wees voorzichtig en probeer plas in de vagina te vermijden. Urine over je huid krijgen is geen enkel risico voor hiv of andere soa’s. Spoel de urine naderhand wel af.

Patricia Paay

Iedereen heeft de plassex homevideo van Patricia Paay gezien. En iedereen reageerde natuurlijk met gadverdamme! Maar cijfers liegen niet. Heel wat mensen hebben die video meermaals bekeken en dus wel stiekem genoten. Het is nu eenmaal nog steeds een beetje raar om deze fetisj met anderen te delen. Wel is het tegenwoordig gemakkelijker te bespreken met je partner. Voor wie de sekstape van Patricia Paay gemist heeft (hoe is het mogelijk), op de video is te zien hoe ze plas uit een half stijve pik opvangt. Ze laat in haar mond plassen. Langzaam laat ze de urine ook over haar grote borsten lopen.

Tips voor ontspannen plassex

De geur van urine wordt grotendeels bepaalt door wat je eet en drinkt. Zo krijg je van koffie al snel bittere, gele urine. Dat ruikt niet fris en ziet er ook niet lekker uit. Ook asperges en broccoli laten je pis behoorlijk stinken. Beter drink je veel water of thee. Heb je graag suiker in de thee, dan moet je dit zeker niet laten, want suiker maakt dat urine zoeter smaakt. Ook bier, zoetjes, ananas en kaneel geven urine een zoetere smaak. Let op: als iemand medicijnen inneemt, belanden de afvalstoffen van deze medicijnen ook in zijn urine.

Doe het niet op plaatsen die niet vies mogen worden. Gebruik de badkamer, span een zeiltje of kies voor een lak laken met opstaande randen. Ook de achtertuin kan een goede optie zijn. Bespreek plasseks altijd vooraf met elkaar. Wees er in elk geval zeker van dat je sekspartner er mee instemt. Veel mensen durven er niet over te praten, omdat ze zich er voor schamen. Maar als jullie er beiden mee instemmen, is er niks mis mee.

Advertentie
4.8 4 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pubichairmakeover
4 jaren geleden

Ze hebben plezier!