Home Foto's & Video's Fetish: Strak in het pak met Zentai

Fetish: Strak in het pak met Zentai

508
0
Tip

Zentai is het Japanse woord voor kleding die het hele lichaam bedekt. Zentai pakken of “morphsuits” bedekken je hele lichaam van kop tot teen. Zentai kleding kan openingen hebben voor de ogen, en soms zijn er zelfs ritsen aan de onderkant voor seksuele handelingen. Zentai is namelijk ook een fetisj en kan voor de drager van deze kleding enorm opwindend zijn.

Zentai-pakken voelen aan als een tweede huid. De kledingstukken worden meestal gemaakt van spandex-materiaal (lycra), maar zijn ook verkrijgbaar in katoenen varianten. De pakken zijn er in allerlei fluorescerende kleuren en printen. Populaire prints zijn die van superhelden zoals Spiderman. De pakken zijn voorzien van een speciale stof waardoor de drager wel naar buiten kan kijken, maar niemand ziet hoe hij of zij eruitziet.

Een zentai-pak voelt aan als een tweede huid. De drager voelt zich naakt, maar weet toch dat hij bedekt is. Daarnaast is het opwindend voor de liefhebber van zentai dat alle vormen van het lichaam te zijn zien. De anonimiteit die het dragen van het pak meebrengt zorgt er ook voor dat de fetisjist zich meer op zijn gemak voelt om uitbundigere dingen te doen. Omdat het pak vaak op de outfit van een superheld lijkt, voelen de dragers alsof ze meer aankunnen.

Advertentie