Home Seks & Relaties Relaties Geef eens een erotische massage

Geef eens een erotische massage

857
1
Tip

Doorbreek de sleur van jullie hectische leventje met een erotische massage. Spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon en de band met je partner wordt er alleen maar sterker door.

Voordat je begint, dim je het licht, steek je kaarsjes aan en zet je eventueel een relaxed muziekje op. Zorg voor massageolie.

Begin de massage rustig en duik niet meteen op de geslachtsdelen. Geef al je aandacht aan het hele lichaam. De hals, slaap, oren, het gedeelte net onder de borsten en billen, binnenkant van de benen, voeten en het plekje net boven de schaamheuvel. Pas daarna geef je de intieme plekjes alle aandacht.

Zo verwen je hem

Leg op elke bil een hand en beweeg je handen in de tegengestelde richting. Neem meteen de binnenkant van zijn dijen mee. Doe genoeg olie op je hand en maak een kommetje met je hand rond zijn ballen en maak met je andere hand een ring om de basis van zijn pik. Glijd met je hand langzaam van boven naar beneden langs zijn penis. Leg je vingers net onder de eikel. Maak met je hand een draaiende op en neergaande beweging. Net alsof je een citroen uitperst.

Smeer je handen in met veel olie en streel haar kutje van achteren naar voren.

Zo verwen je haar

Masseer haar borsten zacht en teder. Draai met je handpalmen eerst met de klok mee en dan ertegenin. Knijp af en toe licht in de tepels. Smeer je handen in met veel olie en streel haar kutje van achteren naar voren. Maak lange trage bewegingen. Trek langzame cirkels met je vingers en kom steeds dichter bij haar klit. Draai hier trage cirkeltjes om heen. Met een ijsblokje kun je over de tepels gaan. Warm ze daarna wel op met je lippen en mond.

Veertjes zijn ideaal om zacht en vluchtig mee te strelen. Wil je het extra spannend, blinddoek dan je partner. Pret in bed is verzekerd met aardbeien, honing en slagroom. Kortom, laat je fantasie de vrije loop.

Advertentie
5 2 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
string_boy42
2 jaren geleden

Mocht er iemand een lichaam nodig hebben om mee te oefenen, ik stel mij kandidaat 😉