Home Seks & Relaties Erotisch Uitgaan Erotisch Festival: B.I.T.C.H.

Erotisch Festival: B.I.T.C.H.

909
0
Tip

B.I.T.C.H. is een laagdrempelig erotisch festival. De bezoekers zijn van alle leeftijden en ze weten allemaal dat het een feest met een erotisch tintje is. Het is een “niks moet” en “alles mag” feestje. Alleenstaande mannen zijn op het feest niet welkom, maar helaas zijn daar ook trucjes op gevonden. Gelukkig treden de beveiligers streng op bij eventueel haantjesgedrag.

Playrooms

Het festival beschikt over zogenaamde “playrooms” met diverse speeltoestellen. Mocht je nog een creatief idee hebben dan kun je dat daar uitvoeren, of gewoon het spel van een ander stel bekijken. Wat je zoal kan verwachten? Mensen die hun partner aan een kruis ophangen en afranselen, vrouwen die zich door een hele groep mannen laten nemen en nog veel meer seksuele actie. Als je dit niet wilt zien ga je gewoon niet naar binnen. Het is immers een afgesloten ruimte. De zogenaamde “dungeon masters” houden in de gaten dat de “no wank policy” (niet rukken) wordt nageleefd. De playroom kun je zo erotisch maken als je zelf wilt. Sommige mensen ontmoet je flirtend en teasend op de dansvloer en kunnen je uitnodigen voor een date met je partner of alleen. Er zijn tevens “couples only” en “single ruimtes”.

Op 5 oktober 2019 is er weer een B.I.T.C.H. met als thema RED October. In 1984, op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, gaat een Russische onderzeebootkapitein er met een splinternieuwe en ultra-geavanceerde onderzeeboot vandoor. Alles wordt in het werk gesteld om hem te lokaliseren, zowel door de Russen als door de Amerikanen. Zal hij zijn kernwapens willen gaan gebruiken, of speelt er toch wat anders… De organisatie belooft dat je bitch avontuur net zo spannend zal zijn als deze georkestreerde zeeslag met een Russische onderzeeër.

Tijd: 20.00-06:00 uur.
Locatie: North Sea Venue, Hemkade 48, Zaandam.
Minimumleeftijd: 18 jaar.
Dresscode: Leer, latex, plastic, PVC, fetish, metal, rubber, lak.
Toagang: € 39,75.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

Heb je al dit festival bezocht en wil je je ervaringen (anoniem) met ons delen? Neem contact op met onze redactie.

Advertentie