Home Seks & Relaties Relaties Een tweede liefde?

Een tweede liefde?

1624
7
Tip

De naam zegt het al, Second Love is voornamelijk een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een tweede liefde. Singles die geen vaste relatie willen, mensen met een open relatie, maar vooral mensen die willen vreemdgaan.

Hoe voelt dat nou, een tweede liefde?

Eerder schreven we al over de beweegredenen van vrouwen om vreemd te gaan. Maar hoe ervaren ze dit?

Roosje: “Ik heb een zalige eerste keer meegemaakt. Ik heb me al een tijdje geleden ingeschreven op Second Love, maar het lang voor me uitgeschoven om daadwerkelijk af te spreken. Het was voor mij ook erg belangrijk dat e.e.a. discreet gebeurde i.v.m. mijn man, maar tegelijk had ik er enorm veel zin in, want door sleur en gewenning weet ik het nu wel met hem.”

“Ik heb een andere naam opgegeven”

“Het was lente en ik had mooi ondergoed gekocht. Ik had er gewoon echt zin in! Er was iemand die mij bleef mailen hoewel ik hem aanvankelijk niet terugmailde, maar we hebben uiteindelijk toch afgesproken. Ik heb een andere naam opgegeven en wel wat aanwijzingen gegeven over de kleding die ik zou dragen, want we moesten elkaar wel herkennen natuurlijk.”

“Ik ben nogal verlegen, maar zo’n afspraakje, waarbij je eigenlijk anoniem bent en blijft, (en toch later contact kan blijven houden op een anonieme manier, via de site), werkte zo ontremmend! Althans bij mij.”

“Ik kende mezelf niet meer nadat we ingecheckt waren in het hotel en een drankje hadden gedronken. Het was een leuk iemand om te zien, en het klikte, maar in het gewone leven zou je er weken over hebben gedaan om elkaar af te tasten en om te zien of je wel iets voor elkaar bent, althans ik.

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem misschien wel gebruikte, net als hij mij”

“Nu was de bedoeling heel duidelijk en het doel, en je hoefde niet te twijfelen en ook niet te wachten want het gaat er juist om dat je gewoon heerlijk met elkaar naar bed gaat, op alle mogelijke manieren. Ik herkende mezelf niet terug, zo wild werd ik er van, en gelukkig kon hij een goed weerwoord geven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem misschien wel gebruikte, net als hij mij. Nooit geweten dat je niet meteen verliefd hoeft te zijn om toch heel lekkere seks te kunnen hebben!”

De eerste keer…

J: “Inmiddels heb ik al heel wat ervaringen opgedaan op SL. In het begin braaf op alle mailtjes en knipogen reageren, maar dat was geen doen. Zelf hoefde ik geen stappen te zetten om kennis te maken, de mannen nemen het initiatief wel. Anderhalf jaar geleden heb ik me voor de eerste keer ingeschreven. Overweldigend!”

“De eerste ontmoeting was met een hele lieve man, een halve kop kleiner als ik, maar als we in bed liggen maakt dat niet meer uit. Maar hij had natuurlijk werk en een gezin, en onze ontmoetingen waren op mijn vrije dagen om 7 uur ’s ochtends. Inmiddels mailen we alleen nog maar over onze kinderen en kleinkinderen…”

“Hij is ook een beetje panisch dat ik misschien te veel wil”

“Met mijn huidige tweede liefde heb ik nu al anderhalf jaar af en toe een geile ontmoeting. Het begon met elkaar aankijken en we konden al niet meer van elkaar afblijven. Helaas is de afstand en onze totaal verschillende werktijden een probleem, daardoor zien we elkaar maar eens in de paar maanden. Maar dan is het ook erg lekker! Hij heeft net zo min als ik een vaste relatie, we kunnen elkaar dus thuis ontmoeten. Maar hij is ook een beetje panisch dat ik misschien te veel wil. Want hij wil single blijven. Ik ook, bovendien ben ik erachter dat goede seks en verliefdheid niets met elkaar te maken hoeven hebben. Dus zal ik hem nog wel wat keertjes ontmoeten!”

Jouw ervaringen

Heb jij ervaringen met een tweede liefde? Deel ze met ons door op dit artikel te reageren of stuur je verhaal naar onze redactie.

Advertentie
5 1 stem
Beoordeel artikel
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Voere72
4 jaren geleden

Ik heb geen ervaring met Second Love, maar wel met Adult Match of Nova Mora. Als man moet je echt je best doen om in gesprek te komen met de aanwezige vrouwen. Gezien het overschot aan mannen op deze sites snap ik dat de vrouwen het voor het uitkiezen hebben. Is ooit 1x gelukt om via Nova Mora een afspraak te maken. Ik heb een paar keer sex gehad, maar dat gaf voor ons beide geen bevrediging. We zijn nu goede vrienden. Ga toch liever voor een normale relatie. En een open relatie lijkt mij niks. Ik zie het ook in mijn omgeving. Uiteindelijk is er altijd een verliezende partij.

Jayjay
Jayjay
4 jaren geleden

Enkele jaren geleden was ik zeer actief op SL. Heb daar waanzinnig leuke, boeiende, sexy vrouwen leren kennen en met een aantal echt een waanzinnige (korte of langere) relatie gehad. In de loop der tijd is wel de ’tone of voice’ van vrouwen veranderd. Nu moet je echt van hele goede huize komen wil je überhaupt een reactie krijgen op een normaal, vriendelijk en respectvol mailtje. Als man word je soms echt vijandig benaderd, alsof alle mannen ranzige perverselingen zijn. Het tegendeel is het geval. Hierdoor komt het nauwelijks meer tot mooie, betekenisvolle contacten en dat is jammer. Voor beide seksen want het kan echt fan-fucking-tastic zijn. En het kan je relatie inderdaad een boost geven. Ik vertel je er graag meer over…

Remy2
4 jaren geleden
Reply to  Jayjay

Ik ben nog steeds af en toe actief op SL (als ik er zin in heb) en ik moet zeggen dat het me nog steeds prima bevalt. Ik had vorig jaar nog een leuke date met iemand en die heeft mij laten lezen wat voor soort reacties ze zoal van mannen krijgt. Geloof me er zitten een heleboel naarlingen tussen. Ik kan best wel begrijpen dat vrouwen hun ’tone of voice’ aan gaan passen als je tientallen dickpics zonder enige uitleg ontvangt, en werkelijk honderden berichten per dag die niet langer zijn dan éen regel. Ik snap ook wel dat je op al die berichten niet eens kan reageren. Dus ja, je moet inderdaad wel een beetje origineel zijn 😉

Véronique
Beheerder
4 jaren geleden
Reply to  Jayjay

Hey . Ik geloof best dat sommige vrouwen steeds botter gaan reageren. Dat zal op elke site wel zo zijn, ook op deze website. Graag verwijs ik naar mijn artikel Online datingtips voor haar, waarin ik een aantal van mijn eigen ervaringen heb gedeeld. Het is inderdaad zoals stelt zo dat veel mannen niet eens de moeite nemen om inhoudelijk op je profiel of advertentie te reageren. Veel mannen lezen het niet en sturen je een onpersoonlijk copy-paste-berichtje, dat niet aansluit op je profiel. Sommigen verraden zichzelf door te proberen de aanhef te personaliseren, maar tijdens al het knippen en plakken maken ze de fout om de naam niet aan te passen. Dan krijg je een bericht dat begint met; “Beste Carla,”, terwijl je Véronique heet. Ook dat van die dickpics klopt. Natuurlijk zien we graag piemels, maar zullen we eerst even praten. Vooral dat niet lezen is zo frustrerend. Je plaatst bijvoorbeeld een advertentie waarin je op zoek bent naar een onderdanige man tussen de 25 en de 35 en je krijgt reacties van 18-jarigen en bejaarden die jouw gaan vertellen wat ze met je willen gaan doen. Hoe is dat onderdanig? Gelukkig zijn er nog altijd mannen die je profiel wel lezen en daar reageren we hopelijk toch wel op. Ik wel in elk geval! Het is helaas een feit dat op een datingsite mannen min of meer geacht worden het initiatief te nemen. Het gevolg is dat mannen zelden een berichtje krijgen en vrouwen worden letterlijk overspoeld met berichten. Als je een uitkering hebt en thuis zit kun je die misschien allemaal beantwoorden, maar een vrouw met een baan trekt dat echt niet. Ik heb laatst een advertentie geplaatst onder stel zoekt man (ik ben nu getrouwd, ga niet vreemd, maar wij swingen wel eens) en we kregen binnen de 24 uur bijna 1.300 reacties. Nadat we alle kusjes, dickpics, copy/paste-reacties, ‘ik negeer je verzoek en reageer gewoon-reacties’ en reacties van 1 regel hadden uitgefilterd, bleven er nog geen 10 mannen over. Wat ik eigenlijk wil zeggen is, dat als je gewoon de profielen echt leest, reageert als er een match is, met een oprechte en vrijblijvende reactie waarin je iets meer over jezelf verteld in een beetje veel meer dan 1 regel, er eigenlijk nog heel wat te daten valt op het internet 😉

Prince
4 jaren geleden

Ook een tijdje actief geweest op Second Love… Waardeloze site. Veel beloven, maar geen afspraken nakomen en daarnaast opvallend zwijgen. Geen aanrader wat mij betreft.

Véronique
Beheerder
4 jaren geleden
Reply to  Prince

Welke beloftes maakte de site dan? En wat bedoel je met zwijgen? Tijdens onze test was de site steeds heel snel met reageren. Of heb je over een dame op die site?

raymon
4 jaren geleden

Een paar jaar geleden was ik zelf op SL actief. Het klopt dat je als man inderdaad jezelf goed moet kunnen presenteren. Maar wat Véronique ook al aangaf, als je een beetje meer je best doet en eerlijk bent over jezelf, kan je hele leuke contacten opdoen.