Home Seks & Relaties Single & Daten Een datingcoach voor vrouwen

Een datingcoach voor vrouwen

248
1
Tip

Soms zie je een leuke vent. Wat een uitstraling, wat een zelfvertrouwen, en hij ziet er ook nog eens lekker uit. Die zou je wel aan de haak willen slaan. Je wacht… Zoekt oogcontact. Maar tevergeefs. Er gebeurt niets…

Datingcoach Nova Het is alsof je niet eens bestaat. Als je nou eens wist hoe je hém zou kunnen versieren? Zou een datingcoach uitkomst bieden? Nova is een datingcoach, speciaal voor vrouwen. Ze geeft vrouwen advies om beter te worden in het benaderen van mannen. “Benader jij mannen met veel twijfel en weet je dan niet wat je precies moet doen? Ik kan je helpen.”, aldus Nova.

De stap naar een datingcoach is best eng. Daarom leek het ons goed om eens in gesprek te gaan met Nova. We zijn nieuwsgierig naar haar werkwijze.

“…ook vrouwen kunnen problemen ondervinden bij het leggen van contacten”

Een datingcoach voor vrouwen?

“Ja, er zijn zoveel datingcoaches die zich richten op mannen, maar ook vrouwen kunnen problemen ondervinden bij het leggen van contacten. Zo heb ik bijvoorbeeld veel aantrekkelijke vrouwen als klant. Mannen gaan er vaak vanuit dat aantrekkelijke vrouwen al bezet zijn. Niemand spreekt hen aan en zelf weten ze ook niet goed hoe ze contact moeten leggen. Ik help deze en andere vrouwen die de ware nog niet hebben gevonden. Ik kan je coachen bij het contact leggen in het openbaar of ik begeleid je met het aanmaken van een online profiel. Samen zoeken we uit waar je daadwerkelijk naar op zoek bent en hoe je deze mannen kunt aantrekken. Ik coach vooral op het vertrouwen in jezelf.”

Hoe ga je te werk?

“Ik werk vrijwel uitsluitend via internet. Zo blijft mijn dienstverlening laagdrempelig en betaalbaar. Je kunt mij anoniem een bericht sturen en dan kan ik met je in gesprek gaan via een chatvenster. Ik reken 90 cent per bericht. Mocht het allemaal toch ingewikkelder liggen dan kan ik je aanraden om een afspraak te maken. Dankzij mijn werkwijze kan ik veel mensen helpen tegen een zeer laag bedrag. Ik ga op zoek naar de patronen die jou er van weerhouden om de man van je dromen te vinden. Dat kan zijn wanneer je nog weinig ervaring met relaties hebt, maar ook wanneer je diverse liefdes achter de rug hebt en niet weer in dezelfde valkuilen wilt stappen. Graag verneem ik jouw ideeën en vertel ik je wat de man die jij zoekt van een vrouw verwacht. Zo maak je meer kans op die man.”

En als ik nu geen relatie zoek, maar gewoon wil daten?

“Ook daarmee kan ik je prima helpen. Ik heb veel ervaring met cliënten die geen relatie willen, maar wel regelmatig daten.”

Hoe kan men jou vinden?

“Ik adverteer op het internet en werk veel samen met websites zoals Genotsplekje.nl. Ik sta ook op jullie coaching-pagina.”

Noot van de redactie: Klik hier om een gratis bericht te sturen aan Nova.

“Tegenwoordig wordt er veel verwacht van vrouwen”

Wat zijn de meest voorkomende problemen?

“Tegenwoordig wordt er veel verwacht van vrouwen. Een carrière, een huishouden, een slank figuur enz. En daarbovenop dan ook nog een relatie. Waar blijft die knappe, grote, sterke, lieve, rijke, trouwe man? Daar heeft elke vrouw natuurlijk haar eigen idee over. Die ideeën stroken echter niet altijd met de werkelijkheid.”

Veel vrouwen geloven niet in zichzelf. Als je in de veronderstelling bent dat je nooit de perfecte man gaat vinden, dan zal het ook niet gebeuren. Vrouwen zijn vaak ook niet assertief genoeg. Ze laten niet zien dat ze interesse tonen in een man.”

Hoe begin je een coachingsgesprek?

“Ik probeer eerst uit te vinden wat je verwachtingen zijn. Daarna probeer ik in kaart te brengen waar je tot nu toe tegenaan liep. Op basis van die informatie kom ik met een plan van aanpak.”

Kun je me helpen als ik nog geen relatie heb gehad?

“Jazeker. Ik kan me goed voorstellen dat je juist dan behoefte hebt aan iemand die met je meedenkt.”

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
stoutemeid
4 jaren geleden

Leuk dat hier ook aandacht aan wordt besteed. Daten leer je niet op school 😉