Home Seks & Relaties Relaties Een datingcoach voor mannen

Een datingcoach voor mannen

200
0
Tip

Eenzame avonden op de bank, eeuwige tinderswipes en familieleden die maar blijven vragen hoe het gaat met de liefde kunnen soms een beetje hopeloos voelen. Kun je maar geen partner vinden? Ga je dan naar een datingcoach?

Datingcoach Remy Lefevre Remy is zo’n datingcoach. Hij geeft mannen praktische en simpele versiertips om beter te worden met vrouwen. “Benader jij vrouwen met veel twijfel en weet je dan niet wat je moet doen? Of vrouwen zoenen wel met je, maar gaan niet met je mee naar huis? Stop met pijnlijke gesprekken en laat mij je helpen om vrouwen te versieren. Het is een kunst, maar als je hem eenmaal onder de knie hebt kun je de hele wereld aan.”, aldus Remy.

Omdat veel mensen zich afvragen wat een datingcoach nu precies doet, vonden we het hoog tijd voor een gesprek met de datingcoach.

“Stop met pijnlijke gesprekken en laat mij je helpen om vrouwen te versieren”

Wat is een datingcoach?

“Een datingcoach helpt alleenstaanden die het moeilijk vinden zich op de goede manier in de (online) datingmarkt te zetten. Ik help ook singles die na vele dates de ware nog niet hebben gevonden en niet weten waar het fout gaat. Ik begeleid je met het aanmaken van je profiel, het filteren van de reacties en hoe je zelf reageert op de berichten die binnenkomen. Samen zoeken we uit waar je daadwerkelijk naar op zoek bent en hoe je deze mensen kunt aantrekken met je profiel.

Ook wanneer je liever geen partner wil zoeken via het internet kan ik je helpen. We gaan dan samen werken aan het vertrouwen in jezelf, communicatieve vaardigheden en lichaamstaal.”

Hoe ga je te werk?

“Ik werk vrijwel volledig via het internet, waardoor de drempel laag blijft en de dienst betaalbaar blijft voor mijn klanten. Mijn klanten hebben vaak al heel veel geld uitgegeven aan datingwebsites. Mij kun je anoniem een bericht sturen en dan kan ik met je in gesprek gaan. Ik reken 90 cent per bericht. Mocht het toch complexer zijn dan kan ik aanraden om een afspraak te maken. Dankzij mijn werkwijze kan ik veel mensen helpen tegen een erg lage prijs. Ik ga op zoek naar de patronen die jou weerhouden de juiste man of vrouw van je dromen te vinden. Dat kan zijn wanneer je nog weinig ervaring in de liefde hebt, maar ook wanneer je diverse relaties achter de rug hebt en niet weer in dezelfde valkuilen wilt stappen. Samen met mij zorg je er voor dat je goed voorbereid om je heen kunt gaan kijken naar de juiste partner om een duurzame en liefdevolle relatie mee op te bouwen.”

En als ik nu geen relatie zoek, maar gewoon wil daten?

“Ook daarmee kan ik je heel goed helpen. Ik heb heel veel ervaring met klanten die gewoon geen relatie willen, maar wel regelmatig een date willen scoren.”

Hoe kan men jou vinden?

“Ik adverteer op internet en werk veel samen met websites zoals die van jullie. Ik sta ook op jullie coaching-pagina.”

Noot van de redactie: Klik hier om een gratis bericht te sturen aan Remy.

“Mannen geven vaak te snel op”

Wat zijn de meest voorkomende problemen?

“Het meest voorkomende probleem bij zowel mannen als vrouwen is dat ze niet in zichzelf geloven. Als je in de veronderstelling bent dat je nooit de perfecte partner gaat vinden, dan zal het ook niet gebeuren. Mannen geven vaak te snel op en vrouwen laten vaak niet zien dat ze interesse tonen in iemand.”

Hoe begin je een coachingsgesprek

“Ik probeer eerst uit te vinden wat iemand verwacht van dating. Daarna probeer ik in kaart te brengen waar men tot nu toe tegenaan liep. Op basis van die informatie kom ik met een plan van aanpak zodat we succes kunnen gaan boeken.”

Kun je me helpen als ik nog geen relatie heb gehad?

“Jazeker. Ik kan me goed voorstellen dat je juist dan behoefte hebt aan iemand die met je meedenkt.”

Advertentie