Home Dossiers Heren! Bereik je doel met het juiste seksstandje!

Heren! Bereik je doel met het juiste seksstandje!

943
0
Tip

Elke vrouw wil een handige vent. Eentje die de lekkende kraantjes repareert. Een man is nooit klaar met werken! En als de avond valt staat er alweer een klusje op hem te wachten: In de slaapkamer!

Nu heb je het juiste gereedschap, maar kun je daar je doel wel mee bereiken. Hoe krijg je een kwaliteitsvluggertje en wat moet je doen als je straalbezopen bent?

Laat haar klaarkomen

Grijp de eerste de beste handzaag en begin de poten onder een stoel vandaan te zagen terwijl ze een goede blik kan werpen op jouw biceps. Ga zitten en vraag haar ook te gaan zitten, op je schoot, met haar gezicht naar het jouwe toe en haar armen rond je nek. Dit is een uitstekende positie waarbij de clitoris gemakkelijk bereikbaar is. Terwijl je haar neukt kun je met je vingers haar klitje strelen. Dit is dubbel plezier voor haar en… ze gaat komen!

Maak haar zwanger

Ze wil een kindje van je… en snel een beetje! In dat geval wordt het tijd voor de geavanceerde missionarishouding. Je moet er voor zorgen dat zoveel mogelijk sperma de baarmoeder bereikt, dus hangt alles van de positie van dit orgaan af. Zorg dat ze op haar rug ligt. Stop de stekker in het contactdoosje en til haar benen voorzichtig op zodat ze op je schouders rusten. Op die manier maakt de baarmoedermond direct contact met de vagina, waar de meeste sperma uiteindelijk zal achterblijven. Hoe dichter haar knieën bij je borst zijn, hoe dieper je kan penetreren.

Hoe lichter je weegt hoe minder energie je verbruikt.

Bewijs het haar

Met een vluggertje bewijs je de meeste vrouwen geen dienst. Bewijs jezelf in een seksuele marathon en wees onuitputtelijk. De truc zit hem in de keuze van de minst vermoeiende posities. Hoe lichter je weegt hoe minder energie je verbruikt. Ga op bed liggen met de gezichten naar elkaar toe en de benen in elkaar verstrengeld. Hou de bewegingen klein met korte stoten. Vlak voor je klaarkomt, stoppen, vertragen, ontspan je penis, wacht tot hij weer hard wordt en ga door! Je kan vertragen door je billen bijeen te knijpen en de spieren in je penis samen te trekken, zoals je doet als je het plassen onderbreekt.

Slokje op? Hoofd naar beneden!

Wat te doen als je gezopen hebt

Je hart reageert op alcohol door bloed over heel het lichaam te verdelen, maar voor een stevige wip heb je een concentratie van bloed in je penis nodig, zodat je een erectie krijgt. Dat wordt moeilijker! Hou in ieder geval je hoofd naar beneden of gebruik staande posities. Ga je op haar liggen, druk dan je hoofd en bovenlichaam van haar gezicht weg, zo stroomt er nog meer bloed naar beneden en blijft je stinkende adem bij haar gezicht weg. Je kunt haar ook de leidende rol geven door op het bed te gaan liggen met je benen op de grond. Zij neemt plaats op je knuppel en bestuurt het spel tot jullie samen klaarkomen.

Wat te doen met een klein pikkie

Niet dat het jouw probleem is, maar als een vriend je ooit in een moment van zwakheid opbiecht dat hij een te kleine heeft kun je hem toch deze tips geven. Ga op je rug liggen op een zachte ondergrond. Laat haar op je komen zitten met haar gezicht naar het jouwe toe. Met dit standje kun je het best bij haar clitoris komen. Dat brengt haar veel dichter bij een orgasme dan penetratie. Een vrouw komt klaar door stimulatie van de clitoris en dat vereist geen grote of kleine pik.

Komen de kinderen plotseling binnen raak dan niet in paniek!

Neuken zonder de kinderen te wekken

De vloer is een ideale plaats (krakende parketvloeren uitgezonderd) voor een geruisloze wip. Je kan je hoofd niet stoten, je kan je vrij bewegen en je hebt geen last van een piepend matras. Ga op de grond liggen met een kussen onder je. Buig je knieën en duw met je voeten op de grond. Zo heb je allebei controle over je bewegingen en ben je ook minder geneigd om kreetjes te slaken. Komen de kinderen plotseling binnen raak dan niet in paniek. Probeer niets te verbergen en reageer zeker niet hysterisch. Blijf kalm en zoen elkaar. Dat vinden ze niet interessant en dus verlaten ze de kamer weer. Zodra je iets probeert te verbergen of hysterisch gaat reageren zullen ze in de kamer willen blijven.

Een kwaliteitsvluggertje

Sommige koppels neuken ‘s-nachts met de lichten uit en gaan daarna slapen. Maar soms overvalt de geilheid je midden op de dag en moet daarop gereageerd worden. Zoals wanneer je te laat bent voor een familiebezoek en je wordt plotseling geil. De keukentafel is ideaal voor zo’n vluggertje. Natuurlijk zijn er nog spannender plaatsen voor een vluggertje, zoals de lift, een toilet of een verlaten parkeerplaats.

Advertentie