Home Seks & Relaties Seksualiteit De smaak van sperma

De smaak van sperma

2046
3
Tip

Na een weekend uitgaan, met een drankje en een vette hap met knoflooksaus, zegt mijn vriendin altijd: “Niet in mijn mond spuiten hoor!” En gelijk heeft ze, want de smaak van sperma wordt sterk bepaald door wat je inneemt.

En het is niet alleen de smaak van sperma die door eetgewoonten wordt beïnvloed. Alle lichaamssappen hebben te lijden onder wat je eet, rookt, snuift en verder zoal naar binnen harkt. Dus ook het poesje gaat minder goed smaken als zij bepaalde voedingswaren heeft gegeten.

Asperges en koffie veranderen de geur van urine, kruidig eten versterkt de zweetlucht en bepaalde kruidige of bittere producten tasten de geur en smaak van sperma aan.

Sperma

Sperma is een wondermiddel en daarom is iedereen op zoek naar een oplossing voor een betere smaak. De vraag: “Hoe laat ik sperma beter smaken?” scoorde al 127 miljoen hits op een internetforum en seksuologe Goedele Liekens publiceerde het recept voor een “superspermasmoothie”. Kortom, de smaak van sperma houdt ons bezig.

Laat maar lekker staan!

Broccoli, spruitjes en rood vlees zijn af te raden. Dit geeft sperma een slechte smaak, net als vet eten. Vis zorgt er zelfs voor dat het een lichte vissmaak krijgt. Natuurlijk kun je dit niet allemaal laten staan, maar je kunt wel compenseren door het eten van meer vezels en fruit. Dat komt de smaak dan weer ten goede.

Wat eten we dan wel?

Fruit zit vol natuurlijke suikers, vitaminen en mineralen die je lichaam zuiveren en het sperma zoeter maken. Vooral ananas doet het goed. Ook water zuivert je lichaam, waardoor je minder afvalstoffen vasthoudt en waardoor hij ‘beter’ sperma produceert.

Alles wat zacht, zoet en fruitig smaakt is over het algemeen positief voor de smaak van sperma. Mango, ananas en kiwi’s bijvoorbeeld. Fruit zit vol natuurlijke suikers, vitaminen en mineralen die je lichaam zuiveren en het zaad zoeter maken. Daarnaast is het drinken van voldoende water goed om te zorgen dat de in het lichaam aanwezige afvalstoffen worden afgevoerd en daardoor minder invloed kunnen hebben op de geur en smaak van sperma.

Zoals gezegd kan ook de geur en smaak van de vagina beïnvloedt worden door wat je eet en drinkt. Ook hierbij geldt een vergelijkbaar advies als bij de man: zachte, zoete, fruitige smaken en voldoende water drinken zijn goed, terwijl kruidige gerechten en koffie de geur en smaak niet ten goede komen.’

Wondermiddel

Als je al dan niet regelmatig rookt en/of drinkt, of je ziet het niet zitten om voortdurend op je eten te letten dan kun je altijd nog kiezen voor een zogenaamde spermaverbeteraar. Dat is een voedingssupplement dat al die stofjes bevat die sperma lekker laten ruiken en smaken. Je gooit elke dag 20 druppels van dit goedje in een glas water en je sperma krijgt een zoete aangename smaak.

Ik heb zelf een tweetal producten getest. Dat wil zeggen ik heb het ingenomen en mijn vriendin heeft het geproefd. Je zou de lach op haar gezicht eens moeten zien. De druppels bevatten onder meer vitamine C, kaliumsorbaat en een extract van witte wilgenbast. Geen dingen die ik anders dagelijks op het menu heb staan.

De producten die ik heb getest zijn Yummy Cum Drops en Sperm Sweeter. Beide producten werkten even goed. Het enige verschil was dat de Yummy Cum Drops iets goedkoper waren.

Superspermasmoothie

Je kunt de druppels ook vervangen door de “superspermasmoothie” van Goedele Liekens. Hier is het recept:

– 1 kopje ananassap
– 1 kopje mangosap
– 1 banaan
– ½ komkommer, geschild en ontpit
– ½ theelepel verse gember
– ½ theelepel vanille-extract
– 2 eetlepels honing

Mix het geheel en klaar is/komt Kees!

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
bianca29
4 jaren geleden

Ik zal het doorgeven. Leuk artikel.

Onno61
Onno61
4 jaren geleden

Ik kreeg klachten van mijn vrouw na Thais eten of gewoon veel sambal. Bananen maken het zoeter en volgens haar dus lekkerder 😉

wetwo
1 jaar geleden

Zink- en ginseng tabletten als dagelijks supplement dragen ook bij aan de hoeveelheid en de smaak van het sperma. Tevens hebben wij gemerkt, als de man regelmatig klaar komt, dat dit ook voor lekkerder sperma zorgt. Als je het lekker in je mondje houdt en je gaat dan samen lekker tongen en met het sperma spelen kun je ook samen de smaak van het sperma ervaren. En dat lekker regelmatig om de smaak te blijven bewaken.