Home Seks & Relaties Single & Daten Dating tips voor mannen (door een vrouw)

Dating tips voor mannen (door een vrouw)

903
1
Tip

De rubriek Single & Daten is één van onze best bezochte subcategorieën, dus kan ik het niet laten daar ook een bijdrage aan te leveren. Ik heb al heel wat dates gehad in mijn leven en wellicht heb je wat aan mijn tips.

Daten kan best lastig zijn. Wat moet je aan? Waar moet je afspreken? Hoeveel moet je zeggen? Wie zou moeten betalen? Hoe snel na je date moet je bellen? Met zoveel vragen is het moeilijk om je te concentreren op het daadwerkelijk leren kennen van je date. Hier enkele top dating tips voor mannen over hoe je met vrouwen kunt daten.

1. De eerste indruk

Je gescheurde spijkerbroek brengt misschien geluk, maar vergeet niet dat dit de eerste indruk is die een date van je krijgt. Je moet ook nooit doen alsof je iemand bent die je niet bent. Een vrouw wil zien dat je trots bent op je uiterlijk. Maak je geen zorgen, ik zeg niet dat je een smoking moet aantrekken, maar neem een douche, scheer je gezicht en trek iets degelijks aan. Het zal je helpen indruk te maken op je date.

2. Vertrouwde plek

Daten kan een ontmoedigende ervaring zijn. Als zij wil dat jij een locatie kiest waar jullie zullen afspreken, ga dan voor bekend terrein. Dit helpt je om je meer op je gemak te voelen. Hoewel, vermijd misschien je normale zaterdagavondcafé, omdat je vrienden je zouden kunnen afleiden.

“Als je blaakt van zelfvertrouwen ben je aantrekkelijk”

3. Wees zelfverzekerd

Als je blaakt van zelfvertrouwen ben je aantrekkelijk. Dus als je een beetje verlegen bent oefen dan van tevoren door met mensen te praten die je niet kent. Of praat over je hobby (als dat spannender is dan postzegels verzamelen). Kies in elk geval een ​​onderwerp waar jij enthousiast over bent. Ze zal je zelfvertrouwen aanvoelen als je er gepassioneerd over praat. Veel mannen zijn onzeker over hun uiterlijk. Je bent misschien geen 1.80 meter lang met een sixpack, maar wat mannen het aantrekkelijkst maakt is een comfortabele en zelfverzekerde uitstraling. Dat is pas echt sexy!

4. Laat haar praten

Zorg ervoor dat jij niet steeds aan het woord bent. Laat haar maar praten. Als de date goed verloopt zijn er in de toekomst nog voldoende mogelijkheden om al je wilde verhalen te delen. Wees niet bang dat er een stilte valt en help haar het gesprek gaande te houden door vragen te stellen. Luisteren is belangrijk, omdat het laat zien dat je geïnteresseerd bent in wat ze te zeggen heeft. Vertel niet meteen alles over jezelf. Laat haar maar zoveel mogelijk vragen stellen over jouw persoon. Wees een mysterie. Zo moet ze tijd en moeite investeren in het uitvinden wie je bent, waardoor ze veel meer betrokken zal raken.

5. Lekker luchtig

Probeer je gesprek leuk te houden. Op je eerste date wil je geen diepgaand gesprek voeren over waarom je niet van je werk geniet, of over andere problemen die je hebt gehad. Ja, je moet soms serieus zijn, maar in de vroege stadia van dating, heb je het best vooral plezier.

6. Vermijd het ‘ex’-gesprek

Praten over je ex is gevaarlijk terrein. Het is het beste om dit onderwerp volledig te vermijden. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat je date hierin geïnteresseerd zal zijn en het kan de date zeer ongemakkelijk maken. Als je date het onderwerp zelf ter sprake brengt, probeer dan de antwoorden kort te houden (zonder verdacht te lijken). Vertel haar gerust dat je verleden geschiedenis is en dat je je tijd liever besteed aan het beter leren kennen van haar.

7. Schakel je telefoon uit

Er is niets vervelender dan mobieltjes die bliepen of bellen terwijl je quality time met je vrienden doorbrengt, en het is al net zo irritant op een date. Zet je mobiel niet alleen op stil of op de trilstand, want dan kun je nog steeds afgeleid worden. Zet je telefoon gewoon volledig uit! Als ze weet dat je je telefoon hebt uitgeschakeld om je volledig op de date te concentreren, zal ze het waarderen dat je de tijd neemt om volledig met haar in gesprek te gaan.

8. Deel de rekening

Of je nu met een feministe uitgaat of niet, de meeste vrouwen gaan ervan uit dat ze hun deel van de rekening betalen. Het kan de moeite waard zijn om het haar aan het begin van je date voor te stellen, zodat je allebei op dezelfde golflengte zit.

9. Follow-up

Als je geen tweede date wilt, zeg dan niet dat je haar nog belt. Je zult je uiteindelijk slecht voelen en zij kan zich ook gekwetst voelen. Zeg gewoon: “Ik heb een leuke avond gehad”. Als je haar nog een keer wilt zien, speel dan geen spelletjes. Ja, in films laten ze er altijd een paar dagen tussen om contact met elkaar op te nemen, maar dit is geen film, dit is echt. Als je niet binnen een paar dagen contact met haar opneemt, lijkt het alsof je niet van de date hebt genoten. Hoe eerder je haar vertelt wat een geweldige tijd je hebt gehad, hoe beter.

10. Krijg feedback van een vriendin

Daten leer je niet in de schoolbanken. We moeten allemaal gewoon in het diepe springen en kijken hoe het loopt. Maar als je je datingvaardigheden wilt verbeteren, praat dan met een vriendin. Bespreek je laatste date, waar je bent geweest, wat je hebt gedaan en waar je het over hebt gehad. Iedereen heeft verschillende meningen, maar het kan helpen om je nuttige feedback te geven over hoe je beter kunt zijn op je volgende date.

Denk je dat er steeds structureel iets mis gaat bij het daten? Benader jij vrouwen met veel twijfel en weet je dan niet wat je moet doen? Of vrouwen zoenen wel met je, maar gaan niet met je mee naar huis? Stop dan met pijnlijke gesprekken en raadpleeg een datingcoach. Het is de normaalste zaak van de wereld. Een datingcoach helpt je om vrouwen te versieren.

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Geile Gekkies 010
4 jaren geleden

Wow mannen! Dit moet je echt eens lezen!