Home Seks & Relaties Seksualiteit Cursus Vingeren: Hoe vinger je een vrouw?

Cursus Vingeren: Hoe vinger je een vrouw?

3658
1
Cursus Vingeren - Hoe vinger je een vrouw?
Tip

Heren opgelet! Een vrouw vingeren lijkt makkelijk, maar je kan er zo veel meer van maken. Wat vindt ze echt lekker, waar moet je op letten en wat voor technieken kun je zoal toepassen? Een cursus vingeren!

Voorbereiding

De eerste stap is het wassen van je handen, ook als de corona crisis voorbij is! Het is erg belangrijk om schone en goed verzorgde handen te hebben wanneer je van plan bent om haar vulva aan te raken. Zorg er ook voor dat je nagels geknipt en gevijld zijn, want de vulva bestaat uit gevoelige en dunne huidoppervlakken. Een haarscheurtje in of rond de vagina zorgt voor veel ongemakken.

Voorspel

Stop niet meteen je goed verzorgde handen in haar onderbroekje. Een vrouw heeft wat meer tijd nodig om opgewonden te raken. Als haar kutje niet nat genoeg is kun je haar alleen maar irriteren of zelfs pijn doen. Verken het lichaam van je partner eerst. Kus haar nek en knabbel aan haar oren. Lekker tongzoenen doet ook wonderen. Intussen kun je haar heupen, dijen en kontje strelen.

Wanneer je naar beneden begint te werken kun je haar plagen door zachtjes met je handpalm in haar kruis te wrijven. Zelfs als haar kleren uit zijn blijf je haar plagen. Laat het slipje van je partner aan en beweeg een vingertop langzaam op en neer langs haar schaamlippen. Probeer huid-op-huid contact met de vulva zo lang mogelijk uit te stellen, zodat ze smacht naar jouw aanraking.

Voor veel vrouwen is een plagerig voorspel het beste deel van de hele ervaring, dus neem er de tijd voor!

Wat ga je zoal aanraken?

Nu eerst een korte opfriscursus in vrouwelijke anatomie, waarbij we ons beperken tot de vier onderdelen van de vulva waaraan je de meeste aandacht zal schenken:

Buitenste schaamlippen: Tenzij haar kutje kaalgeschoren is zijn deze twee lippen bedekt met schaamhaar. Dit is het gebied dat je tijdens het voorspel kunt strelen door de kleren van je partner. Er zijn niet veel zenuwuiteinden in de buitenste schaamlippen, maar je kunt ze met je vingertoppen strelen. Je kunt de huid zachtjes tussen je duim en wijsvinger rollen. Het is geil om de schaamlippen met je handen zachtjes uit elkaar te trekken.

Binnenste schaamlippen: Dit zijn de lippen zonder schaamhaar. De huid is hier extreem dun en vochtig, dus je moet er heel erg voorzichter mee omgaan. Strijk alleen lichtjes met je vingertoppen over de binnenste schaamlippen.

Vaginale opening De opening van de vagina vind je verder naar achteren, richting de anus. Het is waar penetratie plaatsvindt als je met elkaar neukt. Het is ook de plaats waar vaginaal vocht (geil) wordt afgescheiden. Het merendeel van de zenuwuiteinden bevindt zich in het buitenste derde deel van het vaginale kanaal. Het voelt zeer aangenaam als je je vinger rond de opening beweegt, of langzaam een vinger inbrengt.

Clitoris: De clitoris is zonder twijfel het meest gevoelige genotsplekje van de vrouw. De kleine kern zit vol met zenuwuiteinden. De meeste vrouwen hebben directe clitorale stimulatie nodig om een ​​orgasme te bereiken. Wees heel voorzichtig met het benaderen van de clitoris. Probeer een idee te krijgen van de hoeveelheid stimulatie die je partner als aangenaam ervaart. Het klitje is supergevoelig.

Afbeelding: Seksualiteit Startplekje.

Feedback

Als je een vrouw gaat vingeren die je nog niet eerder met de hand hebt gestimuleerd, dan is het belangrijk om te communiceren. Dit kan verbaal of non-verbaal zijn. Probeer uit te vinden wat ze aangenaam vindt en let op signalen zoals bewegingen, ademhaling en kreunen.

Sta ook open voor feedback. Elke vrouw is uniek, en ook elke vulva is anders. Zij weet het beste wat ze fijn vindt en niemand anders. Je word dus ook niet geacht dit te weten. Vraag er gewoon naar. Wat ging er goed, wat voelde goed, wat kon anders? Door te communiceren gaat het elke keer steeds aangenamer worden.

Glijmiddel

Zoals ik al eerder zei is de huid van de vrouwelijke geslachtsdelen vrij delicaat. Het verdient dan ook aanbeveling om wat glijmiddel te gebruiken bij het vingeren.

Je kunt ook het vocht dat de vagina zelf aanmaakt gebruiken om je vingers te bevochtigen. Als je haar vooraf de juiste aandacht hebt gegeven (voorspel) is haar poesje doorgaans nat. Dit is echter niet altijd het geval. Vrouwen kunnen soms minder vaginaal vocht aanmaken.

Vaginale droogte kan worden veroorzaakt door de overgang en menopauze, de menstruatie, bepaalde ziektes, medicijnen, roken, alcohol, stress of vermoeidheid. Een glijmiddel is eigenlijk altijd een goed idee. Het voorkomt eventuele pijn en ongemakken en verhoogt ook hun gevoeligheid. Een siliconen glijmiddel voelt het beste aan op de huid.

Tip: Pjur Woman 100 ml. glijmiddel op basis van siliconen.

Experimenteer

Elke vrouw reageert anders op aanrakingen, dus is het belangrijk om te experimenteren en er achter te komen wat ze het lekkerst vindt. Over het algemeen houden vrouwen van één van deze drie benaderingen: clitoris strelen, penetratie met je vingers, of beide tegelijkertijd.

Probeer een paar variaties op het strelen van de clitoris, zoals met één vinger rond de clitoris cirkelen, diagonaal over het oppervlak glijden, op en neer wrijven of van links naar rechts gaan. Probeer vervolgens meerdere vingers te gebruiken. Begin met één vinger en probeer vervolgens een tweede of derde vinger toe te voegen. Breng vervolgens een vinger in terwijl je haar clitoris streelt. Vraag je partner steeds: ‘Vind je het lekker als ik dit of dat doe?’ Of check op welke manier ze harder gaan kreunen of zwaarder gaan ademen.

Focus op de clitoris

Als je partner eenmaal flink opgewonden is dien je extra aandacht te besteden aan haar clitoris. De meeste vrouwen hebben herhaalde, consistente stimulatie van de clitoris nodig om klaar te kunnen komen. Vind je ritme en breng geen veranderingen aan als je partner een orgasme nadert. Je kunt ze ook vragen wat hun eigen techniek is wanneer ze masturberen om erachter te komen wat voor hen het beste voelt. Of beter nog, kijk eens toe als ze zichzelf vingert.

Wanneer stoppen?

Vrouwen hebben gemiddeld 20 minuten stimulatie nodig om een ​​orgasme te kunnen bereiken, Vrouwen worden overgevoelig als het te lang gaat duren. Blijf haar strelen zolang het prettig voelt in plaats van door te gaan tot een orgasme volgt Je wilt je partner niet onder druk zetten om klaar te komen. Focus in plaats daarvan op het zorgen dat je partner zich goed voelt.

Een openhartig gesprek over wat je partner leuk vindt is altijd een goede zaak. Ik wil aanraden om haar te vragen wat ze fijn vindt. Begin daar. Onderzoek dan met de hoeveelheid druk, je kunt verschillende texturen en zelfs temperaturen gebruiken. Wees creatief 😛

Genieten

Een vrouw laten klaarkomen door haar te vingeren kan een ongelooflijk leuke en opwindende ervaring zijn. Geniet er van! Hoe meer plezier je hebt, hoe meer ontspannen je partner zich zal voelen. Het is een win-win situatie voor iedereen!

Advertentie
4.3 3 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
peer194
peer194 (@peer194)
1 jaar geleden

Gelukkig niets nieuws geleerd 🙂