Home Dossiers Cursus Spuitend Klaarkomen

Cursus Spuitend Klaarkomen

7691
0
Tip

Weten hoe je een vrouw spuitend laat klaarkomen, zal je de beste minnaar maken waar ze ooit mee geweest is. Hoe seksueel actief je als vrouw ook bent, de kans is vrij groot dat je nog nooit een vrouwelijke ejaculatie hebt meegemaakt. Slechts 21% van de vrouwen zegt ooit spuitend te zijn klaargekomen. En nog minder (5%) vrouwen zeggen regelmatig te “squirten”.

Sommige vrouwen nemen aan dat ze fysiek niet in staat zijn om te “squirten”, maar dat is een enorme misvatting! Met wat tips en trucs kunnen vrouwen leren om spuitend klaar te komen. Ook mannen kunnen leren hoe ze haar laten “squirten”.

De vrouwelijke ejaculatie? Is dat plassen?

Sommige mensen verwarren de vrouwelijke ejaculatie met plassen. Spuitend klaarkomen is echter een variatie op een orgasme dat het best kan worden beschreven als wanneer een vrouw letterlijk vaginaal vocht uit haar vagina spuit terwijl ze een hoogtepunt bereikt. Deze vloeistof is helder en vrijwel geurloos – min of meer vergelijkbaar met water. Mocht je als vrouw ooit spuitend zijn klaargekomen dan weet je dat dit de beste orgasmes zijn die een vrouw kan meemaken.

In tegenstelling tot plassen, is “squirten” een onvrijwillige reactie op stimulatie van de G-spot. Spuiten en plassen zijn vergelijkbaar omdat de vaginale vloeistof net als urine door haar urethra wordt afgestoten. Ze spuit een kleine hoeveelheid vocht – soms zo klein dat je geen verschil merkt tussen een spuitend orgasme of vaginaal vocht dat vrij komt bij opwinding. Sommige vrouwen spuiten veel meer, maar in dat geval bevat de vloeistof meestal ook urine.

De G-spot

Alles draait dus om de G-Spot, een verzameling zenuwuiteinden en klieren aan de voorwand in de vagina. Het punt bevindt zich 2-5 cm in de vagina in de richting van de buik. De G-spot voelt sponsachtig aan. Krom je vingers naar boven alsof je een “kom hier” beweging maakt en bestrijk het hele gebied. Wanneer je zorgt voor voldoende opwinding dan weet je snel genoeg of je de plek gevonden hebt. De lichamelijke reactie is niet te missen als je de juiste plek hebt gevonden.

De G-spot is gemakkelijker te vinden wanneer een vrouw opgewonden is. Net zoals een penis alleen maar hard wordt als je opgewonden raakt, zal ook de G-spot verborgen blijven totdat ze echt opgewonden is.

Veel vrouwen hebben deze plek zelf nog niet ontdekt. In het begin lijkt er een gevoel te ontstaan alsof je moet plassen. Dit is volkomen normaal. Maar een vrouwelijke ejaculatie is zeker geen plas. Door vooraf naar de WC te gaan neem je deze zorg alvast weg.

Je hoeft maar 2-5 centimeter diep te penetreren om haar G-spot te stimuleren en haar te laten spuiten.

Op weg naar een spuitend orgasme

Als vrouw moet je enorm opgewonden zijn om spuitend te kunnen klaarkomen. Niet gewoon opgewonden, maar extreem geil. Een goed voorspel is dus onontbeerlijk. Ook moet de vrouw uiterst ontspannen zijn. Ben je er klaar voor? Volg dan deze stappen;

  • Stimuleer met je vinger het punt 2-5 cm in de vagina. (Maak met je vinger een “kom hier” beweging naar boven.)
  • Wanneer je een ribbelig bultje voelt, heb je de G plek gevonden.
  • Blijf doorgaan tot het gebied steeds meer opzwelt.
  • Als het de eerste keer is kan ze het idee krijgen dat ze moet plassen. Dit is volkomen normaal en leidt niet tot echt urineren.
  • Geef steeds druk op dezelfde plaats.
  • Strijk vervolgens met je vinger over de G-spot zodat het orgasme steeds dichterbij komt.
  • Blijf doorgaan met stimuleren, en probeer verschillende ritmes tot het orgasme is bereikt.
  • Bij het klaarkomen moet de vrouw als het ware het vocht naar buiten stuwen. Niet inhouden dus!

Seksspeeltjes

Experimenteer je als vrouw eerst liever zelf, dan kun je ook een G-spot vibrator overwegen. Deze seksspeeltjes hebben gebogen of voorgevormde toppen die speciaal zijn ontworpen voor stimulatie van de G-spot en je gemakkelijk laten spuiten.

[pornhub url=”https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=561508695″]
Advertentie