Home Seks & Relaties Kinky Cuckolding kan goed zijn voor koppels

Cuckolding kan goed zijn voor koppels

7430
5
Tip

Kijken hoe je partner seks heeft met een ander kan je relatie versterken. Koppels die handelen naar hun wensen voelen zich bevrijd, omdat ze eerlijk kunnen zijn over hun seksuele fantasieën.

Psycholoog David Ley schreef het boek “Insatiable Wives”, waarin hij uitlegt waarom er mensen zijn die het opwindend vinden dat hun vrouw seks heeft met een andere man. Volgens hem is het puur lichamelijk, omdat je opgewonden raakt doordat je de strijd moet aangaan met die andere man.

Cuckolding is hot

Kijk even rond op Pornhub en je vindt al een heel scala aan video’s die geïnspireerd zijn door cuckolding. Cuckold video’s trekken miljoenen kijkers. Bij cuckolding zien we meestal een man die kijkt hoe zijn wederhelft neukt met iemand anders.

“58 procent van de mannen en ongeveer een derde van de vrouwen fantaseren over cuckolding”

“We horen er tegenwoordig steeds meer over, en meer mensen wijzen het sociale stigma tegen deze fantasie af”, aldus dr. Ley, die onlangs een onderzoek over cuckolding publiceerde met dr. Justin Lehmiller, universitair docent psychologie aan de Ball State University.

Voor zijn boek “Tell Me What You Want: The Science of Sexual Desire and How It Can Help Improve Your Sex Life” heeft Lehmiller duizenden Amerikanen ondervraagd. Hij ontdekte dat 58 procent van de mannen en ongeveer een derde van de vrouwen fantaseren over cuckolding.

Wat is Cuckolding precies

Cuckolding is de handeling waarbij een man of vrouw toekijkt hoe hun partner seks heeft met een ander. Het woord ‘cuck’ (koekoek) is gebaseerd op de koekoeksvogel die zijn eieren in de nesten van andere vogels verstopt. In een grijs verleden stond de ‘cuckold’ voor de echtgenoot van een overspelige vrouw en was het een vernederende titel. Zo was cuckolding een centraal thema in veel van Shakespeare’s toneelstukken, waarbij personages zoals Othello vermoedden dat hun vrouw hen had bedrogen.

Cuckolding vandaag

Tegenwoordig is cuckolding vooral een alternatief voor een open relatie. Voor sommigen is het een lifestyle, voor anderen een smaakmaker. Cuckolding wordt vaak ook als een vorm van seks beschouwd die beantwoordt aan de seksuele emancipatie van de vrouw. Het is net als overspel vooral opwindend omdat het ‘niet mag’ of ‘niet hoort’.

Fantaseer jij wel eens over cuckolding? Of heb je het wel eens gedaan? Reageer op dit artikel!

Advertentie
5 2 stemmen
Beoordeel artikel
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Edero
Edero
4 jaren geleden

Wij doen het al jaren. Aanvankelijk was het een fantasie die vooral bij mijn man leefde. Mettertijd ben ik meegegaan in die fantasie en hebben we het heel samenzweerderig een kans gegeven. Sindsdien kunnen we niet meer zonder. Ik heb zelfs een minnaar gehad, die enkele jaren bij ons is komen inwonen. Inmiddels heb ik geen vaste minnaar meer, maar meerdere goede vrienden en kennissen die ik af en toe ontmoet. Wie echter denkt dat cuckolding puur en alleen over seks gaat heeft het mis. Je moet als koppel heel sterk staan, elkaar 100% vertrouwen en elkaar ook heel goed aanvoelen. Ander gaat het mis. Onderschat de emotionele impact niet. Wij hebben enkele keren een time-out ingelast, omdat mijn man het emotioneel niet meer kon bijbenen. Besef ook heel goed dat er geen weg terug is, eens je eraan begint. Risico op echtscheiding? Zeker niet hoger dan bij koppels waar één van de partners stiekem buitenechtelijke seks heeft, integendeel zelfs. Tip: wil je weten of cuckolding iets voor jullie is? Lees dan samen het boek ‘Bedrieg Mij’ van Philip Vandenbossche… je merkt dan vanzelf wel hoe dat bij jullie zit.

Anne2311
Anne2311
4 jaren geleden

Mijn vriend denkt dat zijn piemel te dun is. Ik heb in de loop der jaren al verschillende dingen geprobeerd om hem van gedachten te laten veranderen, maar wat ik ook doe, hij blijft er bij dat zijn pik te dun is. Hij wil alleen maar dat ik dat bevestig, maar dat kan ik niet want ik vind zijn penis juist ideaal.

Sindskort kijkt hij naar cuckolding filmpjes op internet. Voor mij gaat dat te ver. Ik ben heel open minded, maar wil niet met een andere man naar bed. Ik denk dat hij niet eens serieus genomen wordt als cuck. De meeste cucks zijn toch juist erg klein geschapen? Dat is hij dus niet (22 centimeter). Ik wil hem ook helemaal niet vernederen. Ook niet als het voor zijn genot is.

Ik ben echt stapelgek op die man en op zijn pik. Ik vind onze seks nog steeds heerlijk. Ik zou willen dat hij eens stopte met zeuren. Dit gaat nog eens onze relatie kosten. En het gaat nergens over, want er is geen werkelijk probleem. Ik kan het hem de laatste weken bijna horen denken als hij mij neukt en dat maakt het er niet geiler op…

Yves.h
Yves.h
4 jaren geleden

Je moet er enkel aan beginnen als je mekaar doodgraag ziet. Het brengt de relatie naar een torenhoog niveau. Als man ook zeker genoeg aandacht en liefde blijven geven aan je vrouw buiten het cuckolding gegeven. Ik heb de ervaring gehad dat ze anders eerder een minderwaardig gevoel kan opbouwen (hij kan me toch niet echt graag zien of naar waarde schatten als hij me zomaar met andere mannen sex laat hebben).