Home Seks & Relaties Seksualiteit Bizarre sekspraktijken

Bizarre sekspraktijken

2403
3
Tip

Jouw seksleven is kleurrijk en lekker wild? Weet je het zeker? Wacht maar tot je dit artikel hebt gelezen! Genotsplekje presenteert ‘s-werelds meest fascinerende seksuele rituelen. Zeg maar gerust bizarre sekspraktijken!

Walk Like an Egyptian

In het oude Egypte werd aangenomen dat de stroom van de Nijl werd veroorzaakt door Atum’s, de god van de schepping (ejaculatie). Ter ere van hem zouden de Egyptische farao’s ritueel masturberen met hun gezicht naar de Nijl om zo de levensduur van de rivier te waarborgen.

Vrouwtjes pikken

Het Gerewol Festival in Niger is een jaarlijks evenement voor hofmakerij. De mannen van de Wodaabe-stam verkleden zich in uitgebreide kostuums, maken zich op met traditionele make-up en dansen en zingen om zo een reeds getrouwde vrouw te verleiden. Aan het eind van hun uitvoering mogen de vrouwen een man uitkiezen. Polygamie is hier geen enkel probleem.

In de familie

Diep in de Himalaya, waar land schaars is, moeten gezinnen met meer dan één zoon hun land verdelen wanneer een zoon trouwt. Om het land in de familie te houden vinden ouders doorgaans echter één vrouw voor alle zonen. De broers moeten de bruid dus delen zodat het perceel in het gezin blijft.

Moddersoep

Elk jaar komen lokale voodoo-beoefenaars naar de watervallen van Saut d’Eau in centraal Haïti om hun respect te betuigen aan de godin van de liefde. In een nogal onorthodox liefdesritueel gaan de deelnemers uit de kleren en rollen ze zichzelf in water en modder. Om het soepje af te maken voegen ze dierlijk bloed toe en gooien ze geitenkoppen in het water.

Meerderjarig worden

Niemand neemt de ouderdoms-ceremonie zo letterlijk als de Sambians in Papoea-Nieuw-Guinea. Vanaf hun zevende levensjaar tot hun achttiende hebben jongens geen enkel contact met vrouwen en leven ze alleen met mannen. Als het tijd is om officieel een man te worden moeten de ingewijde stamleden het sperma van de ouderen innemen om zo de groei en de kracht te bevorderen.

Advertentie
3 2 stemmen
Beoordeel artikel
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
stoutemeid
4 jaren geleden

Wow, en ik maar denken dat wij aan bizarre sex doen 😉

Pubichairmakeover
4 jaren geleden
Reply to  stoutemeid

Kunnen we meegenieten?

avezasth
4 jaren geleden

Haha zo zie je maar weer dat er altijd al buiten de lijntjes werd gekleurd. Ik vind dat als je samen met je partner iets wat extremer besluit te doen dat nooit gek of raar kan zijn… Je besluit het immers samen en mijn ervaring is dat het vaak nog wel eens vender gaat als gepland… Respect voor elkaar is hierbij van belang.