Home Tips & Informatie Seksspeeltjes Train je bekkenbodemspieren met kegels

Train je bekkenbodemspieren met kegels

505
0
Tip

Svakom heeft zichzelf al bewezen als maker van vrouwvriendelijke seksspeeltjes. Na de release van succesvolle producten als de verwarmende wandvibrator, komen ze nu op de markt met een trainingsset voor de bekkenbodemspieren van de vrouw.

Het betreft een innovatief trainingsprogramma in drie niveaus. De trilbeweging van de geïntegreerde gewichten bevordert en versterkt de pret tijdens het trainen van de bekkenbodemspieren. De kegel trainingset helpt je het spierstelsel in de bekkenbodem beter te controleren. Hiermee krijg je meer controle over deze spieren.

Waarom een kegel trainingset gebruiken?

Rond je vagina, plasbuis en anus lopen een aantal stevige spieren in de vorm van een acht: je bekkenbodemspieren. Met deze gespierde plaat beheers je alle lichaamsfuncties in het gebied tussen je venusheuvel en je billen: plassen en poepen dus, maar ook klaarkomen en baren.

“De bekkenbodemspieren spelen een grote rol bij het vrijen”

Seks

De bekkenbodemspieren spelen een grote rol bij het vrijen. Als je klaarkomt, trekken ze om de ongeveer 0,8 seconden samen, waarbij ze op je clitoris, het weefsel van je vagina en de spieren rond je blaas en je baarmoeder drukken. Je bekkenbodemspieren worden daarom ook wel eens seksspieren genoemd. Het bewust aan- en ontspannen van de seksspieren vergroot de wrijving bij het neuken, waardoor de prikkeling voor beiden toeneemt. Bij sommige vrouwen ontvangt de clitoris bij het vrijen meer prikkeling als ze hun seksspieren aanspannen. En tenslotte kun je met getrainde bekkenbodemspieren ook een heviger orgasme opbouwen.

Zwangerschap

De kegel trainingset gebruiken voordat je zwanger wordt kan je vagina beschermen door je bekkenbodemspieren voor te bereiden op de bevalling. Na de bevalling kan de trainingset het vaginale herstel versnellen, en de versterkte strakheid die je bereikt zal je gevoeligheid tijdens de seks weer doen toenemen.

Menopauze

Versterken van je bekkenbodemspieren kan je natuurlijke vaginale vochtigheid, seksuele respons en je urine controle gedurende de fysiologische veranderingen van de menopauze verbeteren. Maximale ontspanning verkleint de kans op pijn bij het inbrengen van een tampon. Binnenkomst van een object wordt vergemakkelijkt als je de spieren even “uitzet”.

“Met de kegel trainingset kun je je bekkenbodemspieren versterken”

Urineverlies (incontinentie)

We praten er niet graag over, maar veel vrouwen ervaren een mate van urineverlies op enig moment in hun leven. Met de kegel trainingset kun je je bekkenbodemspieren versterken om zo de controle over je blaas te verbeteren.

De set is gemaakt van 100% lichaamsveilige siliconen. Ze is vanaf nu ook in de Benelux te koop bij Fantasieshop.nl. De normale prijs is € 49,95, maar ter introductie wordt ze tijdelijk aangeboden met 7 euro korting. Ik adviseer je om deze trainingset te gebruiken met een glijmiddel op waterbasis, bijvoorbeeld Pjur med REPAIR.

Extra korting

Lezers van Genotsplekje.nl profiteren van 10% korting op alle artikelen bij Fantasieshop.nl. Gebruik de kortingscode “genotsplekje” om je korting te verzilveren.
med REPAIR.

Advertentie