Home Over Genotsplekje

Over Genotsplekje

Genotsplekje.nl is de G-spot van het Nederlandse internet. Wij brengen je nieuws, tips, ervaringen en reviews op het gebied van seks en erotiek.

Samen genieten

Wij zijn een website voor iedereen die kan genieten van seks en erotiek, ongeacht zijn of haar achtergrond. En iedereen mag meedoen! Registreer jezelf gratis en anoniem voor een account (MIJN GENOTSPLEKJE), zodat je kunt reageren op onze artikelen.

Wil je meewerken, de redactie tippen of een persbericht sturen? Of wil je verhalen, foto’s of films inzenden? Neem dan contact op met onze redactie.

Geen winstoogmerk

Wij zijn een website zonder winstoogmerk. Onze redacteuren, auteurs en moderators zijn vrijwilligers. Onze kosten (w.o. hosting, licenties e.d.) worden gedragen door donateurs, sponsors en adverteerders.

Filosofie

Wij zijn geen doorsnee porno website, maar ook geen project dat zo vrouwvriendelijk is dat het mannen helemaal niet meer aanspreekt. We proberen in het midden te blijven. We zijn stijlvol, maar expliciet waar het kan. Bovendien schuwen we geen experimenten, we zijn soms rebels of alternatief, en willen iedereen verleiden tot fantaseren en experimenteren. Erotiek is subjectief. Wat de een prikkelt vindt een ander walgelijk. Toch willen we voor iedereen wat bieden.