Home Foto's & Video's Ongeschoren schoonheid Amalia (23)

Ongeschoren schoonheid Amalia (23)

488
2
Tip

Veruit de meeste vrouwen geven er de voorkeur aan om hun schaamhaar te trimmen of zelfs af te scheren. Amalia (23) vindt dit maar niks. “Een kaal poesje is zo kinderlijk!”, zegt ze. Ze scheert zelfs haar oksels niet. Puur natuur!

Amalia zal dan ook zeker in de smaak vallen bij lezers met een fetish voor schaamhaar of oksels. Oksel fetisj? Jazeker, dat bestaat! Het wordt ook wel maschalagnie genoemd. Sommige mensen worden opgewonden van de geur, het aanraken van oksels of gewoon hoe een oksel eruitziet. In sommige gevallen hebben mensen zelfs seks met een oksel!

Is dit niet je ding, geniet dan van haar ondeugende koppie, haar mooie kleine borstjes en de close-ups van haar sexy voeten…

Heb jij ook stoute foto’s gemaakt die je met ons durft te delen, dan mag je die altijd zenden aan redactie@genotsplekje.nl. Of doe mee aan de fotowedstrijd in onze rubriek Geil of Niet?

De volledige inhoud van dit artikel is alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Heb je al een MIJN GENOTSPLEKJE-account op onze website dan kun je hieronder inloggen en de inhoud bekijken.

Heb je nog geen account? Registreer dan hieronder! MIJN GENOTSPLEKJE is GRATIS!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Advertentie
5 1 stem
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
relaxed68
7 dagen geleden

Echt een superleuke meid. Mooie foto’s. Voor mij zou het mooier zijn om (als je toch wat wilt laten staan) om mooi te trimmen. Helemaal glad zou het een prachtig mooi kutje zijn denk ik. Maar ja, wie ben ik hè.

flappy
18 uren geleden

Mooie vrouw met alles er op en er aan. Alleen dat schaamhaar is niet mijn ding.