Home Foto's & Video's Oktoberfest after party met Hedwig (30)

Oktoberfest after party met Hedwig (30)

1547
7
Tip

Namens Genotsplekje.nl bracht ik afgelopen weekend een bezoek aan het Oktoberfest in München, omdat het evenement is verworden tot één groot vulgair zuip- en neukfestijn.

Toen ik zondagmiddag in de trein stapte (ik had een hotel buiten de stad) ontmoette ik Hedwig. Een alleenstaande dertiger met lange blonde haren, gekleed in een suède dirndl-kostuum. We raakten aan de praat en het fascineerde haar dat ik hier was om foto’s te maken voor een seksblog. Ik liet haar enkele fotoreportages op onze website zien en ze gaf aan zoiets ook wel te durven doen.

Ik trok de hele avond met haar op, maar rond of uur of acht wilde ze ineens weg. Ze wilde met mij mee naar mijn hotel om foto’s te maken en wat al niet meer…

Ze had ook niet veel langer moeten wachten, want ze had al een behoorlijke slok op. Aangekomen in de hotelkamer was ze nog een beetje tipsy. Ze stripte voor mij en poseerde uiteindelijk naakt op het bed. Vervolgens mocht ik vastleggen hoe ze zichzelf verwende met enkele seksspeeltjes.

Ze wilde ook met me naar bed, maar dat mocht ik niet vastleggen. Wel mocht ik haar helemaal onderspuiten en daar een foto van maken. Je moet wel ingelogd zijn op MIJN GENOTSPLEKJE om al deze foto’s te kunnen bekijken.

De volledige inhoud van dit artikel is alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Heb je al een MIJN GENOTSPLEKJE-account op onze website dan kun je hieronder inloggen en de inhoud bekijken.

Heb je nog geen account? Registreer dan hieronder! MIJN GENOTSPLEKJE is GRATIS!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Advertentie
0 0 stem
Beoordeel artikel
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pubichairmakeover
1 jaar geleden

Een keer naar toe…

Worteltje71
11 maanden geleden

Lekker feestje geweest zo te zien 😉

Flabbergasted
11 maanden geleden

Knappe dame hoor…

Dend72
11 maanden geleden

Hmm, leuke meid maar wat moet ik denken van die oude mobieltjes op het nachtkastje en het pakje sigaretten zonder waarschuwing?

Véronique
Beheerder
11 maanden geleden
Reply to  Dend72

Hahaha! Dat verklaart dat Shagalot na het Oktoberfest 99 dollar aan oude stockfoto’s heeft gedeclareerd 😉

Dend72
11 maanden geleden

Fake news 😉