Home Foto's & Video's Miranda uit Rotterdam

Miranda uit Rotterdam

1013
5

De Rotterdamse Miranda reageerde ook op ons artikel over het begrip BBW – Big Beautiful Woman. Ze is volslank en noemt zichzelf exhibitionistisch. Of zoals ze zelf schrijft: “Ik ben tevreden met mijn lichaam en ga graag uit de kleren”.

Met haar vriendje maakte ze een reeks geile foto’s. “Sorry, maar we hebben de shoot ‘s-avonds in het donker gedaan, dus niet alle foto’s zien er goed uit”, schreef ze nog. Tja, ze zijn een beetje onderbelicht, maar daarom niet minder geil. Ze schreef dat ze graag eens voor een fotograaf wilde poseren, dus we hebben meteen een shoot met haar ingepland. Maar dan wel overdag 😉

We trokken met haar naar het verlaten dorpje Doel (bij Antwerpen). Morgenvroeg om 8 uur publiceren we de foto’s van die shoot. Dus kom morgen weer kijken! Nu kun je genieten van haar ingezonden materiaal. Je moet wel ingelogd zijn op MIJN GENOTSPLEKJE om deze foto’s te kunnen bekijken.

Wil je in gesprek met Miranda? Klik dan hier voor contact. Miranda beantwoord vragen over seks en relaties en staat ook open voor lekkere geile chatgesprekken.

De volledige inhoud van dit artikel is alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Heb je al een MIJN GENOTSPLEKJE-account op onze website dan kun je hieronder inloggen en de inhoud bekijken.

Heb je nog geen account? Registreer dan hieronder! MIJN GENOTSPLEKJE is GRATIS!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Advertentie

Comments are closed.