Home Foto's & Video's Lindsey zuigt er een puntje aan

Lindsey zuigt er een puntje aan

2308
13
Tip

Herinnert U zich deze nog! De van oorsprong Amerikaanse Lindsey poseerde in mei dit jaar al op onze website. In november poseerde ze opnieuw voor ons, maar nu met een belofte. De volgende keer zou ze hardcore gaan.

In haar eerste reportage rookte ze een sigaretje, maar omdat de in Rotterdam woonachtige Lindsey intussen gestopt was met roken, zagen we haar in november in een gelijkaardige fotosessie met een lolly.

Ze gaf toen al aan graag eens samen met haar vriend te willen poseren in een hardcore reeks, maar haar vriend was nog niet overtuigd. Jullie reacties op de fotosessie hebben hem overtuigd om het alsnog te doen. Zo schreef @beertje033: “Lindsey, dit is weer een hele mooie serie foto’s van jouw aantrekkelijke verschijning. Ik hoop dat jij je vriend zo opgewonden krijgt dat hij hier, samen met jou, in een ondeugende serie verschijnt.” Ook @romyenremy zijn fan van Lindsey: “Zou zeker heel leuk zijn als je samen met je vriend een geile shoot doet”.

Lindsey pijpte haar vriend voor de camera, o.m. in standje 69. Als klap op de vuurpijl mocht hij ook in haar gezicht spuiten. Je moet uiteraard ingelogd zijn om deze foto’s te kunnen zien.

Durf jij je spannende foto’s met ons te delen ? Neem contact op met onze redactie. Wil jij ook een fotoreportage door ons laten maken? Kijk dan hier voor meer informatie.

De volledige inhoud van dit artikel is alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Heb je al een MIJN GENOTSPLEKJE-account op onze website dan kun je hieronder inloggen en de inhoud bekijken.

Heb je nog geen account? Registreer dan hieronder! MIJN GENOTSPLEKJE is GRATIS!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Advertentie

Comments are closed.