Home Foto's & Video's Dickpics voor onze redactie

Dickpics voor onze redactie

1083
0
Tip

Ook al is het buiten droog, het regent altijd dickpics in de mailboxen van onze redactie. Zoals gewoonlijk bewaar ik de mooiste inzendingen in een apart mapje, zodat ik deze regelmatig met jullie kan delen.

Ingezonden piemelplaatjes

Ik heb het kaf maar weer eens van het koren gescheiden, of beter gezegd de mooie dickpics van de berg ordinaire inzendingen gescheiden.

Eerdere inzendingen

Ingezonden foto’s van lekkere dikke piemelsCollectie ingezonden grote piemels
Tijd voor ingezonden piemels

Heb jij ook al eens een dickpic naar ons gestuurd, en vraag je je af waarom de jouwe er niet tussen staat? Spijtig genoeg zijn de meeste inzendingen zo slecht dat ze direct in de vuilnisbak verdwijnen. Het gros van de dickpics die wij mogen ontvangen zijn onderbelicht en/of onscherp. Smaakvol zijn deze foto’s ook maar zelden. Zo zijn er opvallend vaak inzendingen van piemels die een flinke wasbeurt kunnen gebruiken.

Enkele tips voor de beste dickpics

Eén enkele foto is niet interessant voor onze lezers. Stuur er minimaal 10. Zet bij voorkeur iets meer dan alleen je pik op de foto. Een beetje abs, een stukje lieslijn, wat bovenbeen. Alleen een piemel is ook zo kaal. Zorg voor scherpte en een goede belichting, maar gebruik geen flits. Dan zie je dingen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Andere dikke aanraders

Stem nu voor de beste dickpic van 2022
Angstaanjagende piemels
Onder de douche met Erik
De hardnekkigste pi3m0l van Instagram

Dikke kutten

Een pik moet vooral groot en dik zijn, maar hoe zit dat met kutjes? Volgens het gangbare ideaalbeeld spreken we vooral over strakke kutjes, maar wat is er eigenlijk mis met een dikke kut? Helemaal niks! Daarom plaatsen we volgende week ingezonden foto’s van mooie mollige vrouwen met volle schaamlippen. Inzendingen zijn nog welkom tot en met zaterdag 17 september op redactie@genotsplekje.nl.

Advertentie