Home Foto's & Video's De top 5 modellen van Genotsplekje

De top 5 modellen van Genotsplekje

1888
0
Tip

We zijn alweer bijna een jaar in de lucht en diverse vrouwen hebben inmiddels op onze website geposeerd. Maar wie was tot nu toe het populairste model? We brengen je een top 5 van de populairste modellen.

5. Lindsey

De van oorsprong Amerikaanse Lindsey woont tegenwoordig in Rotterdam. Ze poseerde al drie keer voor onze website. Ze maakte haar debuut in een sexy reportage waarin ze een sigaret rookte. In de tweede sessie verving ze de sigaret voor een lollie, omdat ze inmiddels was gestopt met roken. In haar laatste reportage heeft ze seks met haar vriend.

Lindsey steekt er nog eentje op
Lindsey likt een lolly
Lindsey zuigt er een puntje aan

4. Merel

De 24-jarige Merel uit Brugge nodigde ons uit voor een fotoshoot. Ze ging samen met haar vriendje een weekend op hotel en wij mochten dit vastleggen. Wil je in gesprek met Merel? Klik dan hier voor contact. Merel staat open voor spannende gesprekken over biseks met mannen en vrouwen.

Merel (24) speelt met haar vriendje

3. Fleur

De 26-jarige Fleur uit Lelystad ging eenmalig volledig uit de kleren voor onze lezers.

Fleur (26) uit Lelystad uit de kleren

2. Patrycja

De van oorsprong Poolse Patrycja maakte dankbaar gebruik van ons aanbod voor een gratis fotoreportage en poseerde voor ons in een Rotterdamse hotelkamer. Eerst toonde ze ons haar grote natuurlijke borsten om vervolgens volledig uit de kleren te gaan. Ze poseert met haar benen open en showt ons haar mooie kale poesje.

Het kale kutje van de Poolse Patrycja

1. Miranda

De Rotterdamse Miranda trok tot nu toe de meeste kijkers. Ze reageerde vorig jaar op ons artikel over BBW – Big Beautiful Woman. Zelf is ze ook volslank en erg tevreden met haar lichaam. Ze stuurde ons een fotoreportage die haar vriend had gemaakt. Vervolgens boden we haar een professionele sessie aan.

Wil je in gesprek met Miranda? Klik dan hier voor contact. Miranda beantwoord vragen over seks en relaties en staat ook open voor lekkere geile chatgesprekken.

Miranda uit Rotterdam
Miranda in de verlaten stad

Advertentie
0 0 stem
Beoordeel artikel
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments