Home Seksnieuws America is great again?

America is great again?

419
2
Tip

Bijna anderhalf jaar liet de exploitant van Instagram ons account ongemoeid. Tot een foto van een dame in bikini bij de preutse Amerikanen in het verkeerde keelgat schoot. Ons Instagram-account is verwijderd.

Maar liefst 1.320 fans die graag updates van onze site op Instagram volgen, moeten ons nu opnieuw toevoegen op een nieuw account (genotsplekjenl). Het oude account (genotsplekje) is zonder aankondiging verwijderd.

De updates op onze Instagram waren met opzet altijd zeer zedig, want we weten hoe Amerikanen denken over bikini’s en tepels. In de hal van het ministerie van Justitie in Washington staan twee enorme beelden van Vrouwe Justitia, zoals gewoonlijk met de borsten bloot. Dat stoorde de minister. Toen hij in de hal een persconferentie wilde organiseren, liet hij beide dames achter grote lakens verbergen. En dit is nog maar het topje van de preutse Amerikaanse ijsberg.

Volg ons nu op Instagram

Klik hier en volg ons op Instagram. Ben je lid van deze site, log dan in en pak meteen 50 G-punten mee.

Tot besluit

Zand erover! Als Trump het niet kan en Instagram het verpest, dan maken wij het ‘great again’. Met babes, stars en stripes!

Advertentie
5 1 stem
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ron beton
3 jaren geleden

Alles goed schatjes? Wat vinden jullie van deze site? Stom dat je geen korte berichtjes kan typen…