Home Foto's & Video's Alysha onderdanig in een lak-outfit

Alysha onderdanig in een lak-outfit

820
31
Tip

Alysha debuteerde eerder deze maand op onze site in een wet t-shirt. En ze daagde jullie uit. Hoe wil jij haar de volgende keer zien poseren? Jullie reageerden massaal op dit artikel met als resultaat twee nieuwe fotoshoots.

Het was kinky @malinda die voorstelde dat ze onderdanig opgesteld zou poseren in een lak-outfit en dat vonden meerdere leden een leuk idee. En @remy2 stelde voor om te poseren in mooie nylons met hoge hakken. Ook dit verzoek wordt ingewilligd. Het idee van @pubichairmakeover om met een pruikje schaamhaar te poseren heeft het niet gehaald.

Opgelet beste fetisj vriendjes en vriendinnetjes. Alysha daagt jullie opnieuw uit! Heb je nog meer suggesties? Hoe wil jij haar de volgende keer zien poseren? Of wat wil je dat ze doet? Laat je verzoekje achter als commentaar onder dit artikel en wie weet gaat jouw wens in vervulling.

Wil je haar de volgende keer in een andere outfit zien? Of wil je dat ze iets voor je doet, zoals vingeren… of op een pik trappen? Alysha overweegt al jullie verzoekjes en kiest de leukste uit. Er zijn wel grenzen. Zo is het uitgesloten dat je haar gezicht te zien krijgt.

Heb jij ook stoute foto’s gemaakt die je met ons durft te delen, dan mag je die altijd zenden aan redactie@genotsplekje.nl. Of doe mee aan de fotowedstrijd in onze rubriek Geil of Niet?

De volledige inhoud van dit artikel is alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Heb je al een MIJN GENOTSPLEKJE-account op onze website dan kun je hieronder inloggen en de inhoud bekijken.

Heb je nog geen account? Registreer dan hieronder! MIJN GENOTSPLEKJE is GRATIS!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Advertentie

Comments are closed.