Home Foto's & Video's Alysha maakt geile foto’s op verzoek

Alysha maakt geile foto’s op verzoek

1382
34
Tip

Alysha daagde jullie opnieuw uit. Jullie reageerden wederom massaal op de vorige reportages waarin ze onderdanig poseerde in een lak-outfit, en een shoot deed in nylons op hoge hakken. Hoe wil jij haar de volgende keer zien?

Alysha debuteerde eerder deze maand op onze site in een wet t-shirt. Ze vroeg jullie om verzoekjes te doen voor nieuwe fotoreeksen.

Het was kinky Meesteres @malinda die voorstelde om onderdanig opgesteld in een lak-outfit te poseren. De foto’s vielen in de smaak en @malinda heeft opnieuw een kinky voorstel: “Ik ben echt onder de indruk van Alysha. Dit is precies wat ik wilde zien. Erg opwindend. Ik wil dat mooie poesje wel eens zien plassen…” Ook ikzelf vond dat een top idee en @dutchie en @lekkerstel waren het met mij eens. Het resultaat zie je hieronder.

@Brenda wil Alysha wel eens met een vibrator zien spelen. Wat @Suzanne betreft mogen dit ook vingers zijn. @dutchie stelde dan weer een komkommer voor. De foto’s zie je hieronder.

Volgens @Remy2 mag het wel wat smaakvoller. Hij zou Alysha’s mooie natuurlijke borsten wel eens willen bewonderen in een bad vol schuim. Ook @suzanne is het hier mee eens, waarbij ze verwijst naar de eerdere reportage van Babette. O.m. Shagalot en @romyenremy vinden dit een prima plan. Ook dit verzoek is ingewilligd. Deze foto’s plaatsen we a.s. maandag op onze website.

Shagalot stelde bovendien voor om foto’s te maken van haar borsten in een sexy jurkje met kousen en pumps. Ook deze foto’s zijn gemaakt. We plaatsen ze a.s. maandag op onze website.

Dus vriendjes en vriendinnetjes. Alysha gaat door! Heb je nog meer suggesties? Hoe wil jij haar de volgende keer zien poseren? Of wat wil je dat ze doet? Laat je verzoekje achter als commentaar onder dit artikel en wie weet gaat jouw wens in vervulling.

Heb jij ook stoute foto’s gemaakt die je met ons durft te delen, dan mag je die altijd zenden aan redactie@genotsplekje.nl. Of doe mee aan de fotowedstrijd in onze rubriek Geil of Niet?

De volledige inhoud van dit artikel is alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Heb je al een MIJN GENOTSPLEKJE-account op onze website dan kun je hieronder inloggen en de inhoud bekijken.

Heb je nog geen account? Registreer dan hieronder! MIJN GENOTSPLEKJE is GRATIS!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Advertentie

Comments are closed.