Home Foto's & Video's Alysha is een stout schoolmeisje

Alysha is een stout schoolmeisje

1057
2
Tip

Gisteren plaatsten we al twee van jullie fotoverzoekjes aan Alysha. Vandaag plaatsen we nog twee reportages. Ze poseert als een stout schoolmeisje en in een tweede reeks zien we haar met de pik van haar ventje spelen.

Het was de suggestie van @romyenremy om haar te zien poseren in een schoolmeisjes uniform. “En show dat lekker kontje nog eens…”, aldus @romyenremy. Deze wens gaat alvast in vervulling.

“Wat heeft ze toch een lekker kutje. Misschien eens poseren met een andere dame? Of een heer kan natuurlijk ook”, stelt @peer194 voor. Alysha poseert niet met andere mannen, dus de wens van @pussymonster kunnen we niet vervullen. Wel heeft ze samen met haar man een paar mooie opnamen gemaakt.

Vriendjes en vriendinnetjes. Alysha gaat door! Heb je nog meer suggesties? Hoe wil jij haar de volgende keer zien poseren? Of wat wil je dat ze doet? Laat je verzoekje achter als commentaar onder dit artikel en wie weet gaat jouw wens in vervulling.

Heb jij ook stoute foto’s gemaakt die je met ons durft te delen, dan mag je die altijd zenden aan redactie@genotsplekje.nl. Of doe mee aan de fotowedstrijd in onze rubriek Geil of Niet?

De volledige inhoud van dit artikel is alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Heb je al een MIJN GENOTSPLEKJE-account op onze website dan kun je hieronder inloggen en de inhoud bekijken.

Heb je nog geen account? Registreer dan hieronder! MIJN GENOTSPLEKJE is GRATIS!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Advertentie
0 0 stem
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Harry10069
5 maanden geleden

Ziet er goed uit.

zomaar
zomaar
5 maanden geleden

Ziet er lekker uit. Mooi poesje Alysha!