Home Foto's & Video's Alysha doet een Patricia Paay’tje

Alysha doet een Patricia Paay’tje

956
16
Tip

Alysha daagde jullie opnieuw uit. Jullie reageerden wederom massaal op de vorige reportages waarin ze plaste, met een vibrator speelde, poseerde in een jurkje met kousen en in een bad vol schuim. Verzoekjes blijven welkom.

Of ze ook een Patricia Paay’tje durft te doen? Dat was het verzoek van @dutchie. “Gewoon in de badkuip en mondje open”, voegde hij nog toe. Een gewaagd verzoek volgens @romyenremy: “Ik ben benieuwd of Alysha dat durft te doen…”. En @remy2 gaat nog een stap verder: “Als ze dat doet vreet ik mijn schoen op!”. Nou Remy kies maar alvast een lekker sausje uit, want Alysha doet haar mondje wijd open voor het plasje van haar man. Alysha heeft @malinda in elk geval heel erg blij gemaakt: “Mondje open!”

Als het aan @geilegekkies ligt poseert Alysha opnieuw onderdanig in een lak-outfit, ditmaal in de boeien geslagen en met een plug in haar kontje. Ook @lekkerstel, @romyenremy en @suzanne konden zich hier in vinden. Ook dit verzoek is ingewilligd. En er waren nog meer verzoekjes. Die zie je morgen op onze site!

Dus vriendjes en vriendinnetjes. Ze gaat door! Heb je nog meer suggesties? Hoe wil jij haar de volgende keer zien poseren? Of wat wil je dat ze doet? Laat je verzoekje achter als commentaar onder dit artikel en wie weet gaat jouw wens in vervulling.

Heb jij ook stoute foto’s gemaakt die je met ons durft te delen, dan mag je die altijd zenden aan redactie@genotsplekje.nl. Of doe mee aan de fotowedstrijd in onze rubriek Geil of Niet?

De volledige inhoud van dit artikel is alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Heb je al een MIJN GENOTSPLEKJE-account op onze website dan kun je hieronder inloggen en de inhoud bekijken.

Heb je nog geen account? Registreer dan hieronder! MIJN GENOTSPLEKJE is GRATIS!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Advertentie

Comments are closed.