Home Tips & Informatie Websites & Apps Review: RichMeetBeautiful

Review: RichMeetBeautiful

121
0
Tip

De website RichMeetBeautiful zegt zich te profileren als de nummer één datingsite voor sugardaddy’s en sugarbaby’s. We namen de proef op de som en werden lid van deze website.

De markt voor suikeroompjes en sugarbaby’s zit in de lift. Als je als vrouw geen zin hebt in een lening bij de bank dan is het daten met een oudere vermogende man een alternatief. In België zijn dit soort websites inmiddels verboden en ook in Scandinavië dreigen wetgevers dit soort websites te gaan sluiten.

RichMeetBeautiful faciliteert ontmoetingen tussen jonge vrouwen enerzijds en oudere mannen met geld in overvloed anderzijds. Om jezelf te kunnen classificeren als “sugarbaby” dien je volgens de website aan een aantal voorwaarden te voldoen. Allereerst ben je jong – tussen de 18 en 26 jaar – en zeer aantrekkelijk. Daarbij heb je een grote voorkeur voor een luxe levensstijl die je zelf niet kunt betalen. Bij dit laatste komen de sugardaddy’s kijken: ‘gevestigde en gesofisticeerde mannen die bereid zijn om je onder hun vleugels te nemen’. Een echte sugardaddy is bereid om je van alle gemakken te voorzien, van dure tripjes naar Monaco tot je maandelijkse kamerhuur.

Inschrijven

Het aanmaken van een account is gratis dus we zetten de stap en schrijven ons in. Het inschrijven gaat soepel. Je kunt er voor kiezen om je in te schrijven met Facebook Connect. Je kunt je ook aanmelden via een inschrijfformulier, maar dat duurt iets langer.

Via een soort van stappenplan maak je een profiel aan. Allereerst kies je je geslacht en naar welk geslacht je op zoek bent. Hierna geef je aan of je als sugar daddy of sugarbaby op de website wilt staan. Hierna kies je een gebruikersnaam en wachtwoord. Als je je inschrijft als suikeroompje heb je ook nog de optie om aan te geven wat je levensstijl is zodat je sugarbaby hierbij past.

Hierna ontvang je een e-mail om je account te verifiëren. Zodra je account is geverifieerd krijg je toegang tot het platform.

Functies

Je kunt op deze website onder meer een uitgebreide zoekopdracht plaatsen, waarbij je kunt filteren op verschillende leeftijden en regio’s. Tijdens het bladeren door de profielen kun je gemakkelijk andere gebruikers toevoegen aan je favorieten. Ook kun je gemakkelijk zien welke leden op dit moment online zijn.

De site beschikt ook over enkele leuke opties om de hele beleving nog iets leuker te maken. Zo is er de mogelijkheid om te laten weten dat je iemand leuk vind door een knipoog te versturen. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier het ijs breken. Als je iemand al wat langer kent is er ook de optie om iemand te verrassen met een virtueel cadeau.

Hecht je waarde aan anonimiteit en privacy tijdens het online daten? Dan is het verstandig om de privésleutel functie te gebruiken. Je kunt hiermee bepaalde foto’s op je profiel afschermen. Deze foto’s zijn dan alleen te bekijken door gebruikers die je privésleutel kennen.

Kosten

RichMeetBeautiful is niet goedkoop. Er zijn verschillende abonnementsvormen. Het goedkoopste pakket is €49,95 per maand, maar dan zit je er meteen voor een jaar aan vast. Gelukkig kun je alles ook eerst gratis uitproberen.

Advertentie