Home Tips & Informatie Websites & Apps Review: MaatjeMeerMatch

Review: MaatjeMeerMatch

3695
0
Tip

In onze zoektocht naar datingsites voor mensen met een maatje meer kwamen we vooral de website Maatjemeer-Match tegen. De site zegt volslanke singles de mogelijkheid te bieden op zoek te gaan naar de ware liefde.

Geen nepprofielen

Maatjemeer-Match zegt fel op te treden tegen nepprofielen en geen gebruik te maken van chatoperators die je aan het lijntje houden. Uiteraard gaan we dat eens uitproberen. Op de voorpagina van de website Maatjemeer-Match.nl zegt het bedrijf volslanke singles de mogelijkheid te bieden op zoek te gaan naar de ware liefde. Ook alleenstaanden die houden van een partner met een maatje meer kunnen zich op deze datingsite inschrijven.

Gratis berichten versturen en profielen bekijken

Het aanmaken van een account is gratis dus we zetten de stap en schrijven ons in. Tot onze verbazing is het sturen van berichten ook gratis. Het bedrijf achter deze datingwebsite verkoopt wel een zogenaamde VIP-toegang, maar als je dit niet aankoopt kun je gewoon profielen bekijken en berichten versturen.

VIP-toegang

De VIP-toegang geeft je meer mogelijkheden, waarvan we sommige opties toch best wel essentieel vinden. Zo kun je met VIP-toegang matches bekijken en heb je toegang tot alle foto’s. Ook de zoekfuncties zijn uitgebreider als je betaalt voor de VIP-toegang. De prijs valt gelukkig wel mee. Vanaf € 11,99 per maand kun je gebruik maken van de VIP-toegang. Het is prettig dat je eerst kunt rondkijken of er leuke profielen zijn en of die wel allemaal echt zijn, alvorens je overgaat tot een eventuele aankoop. Voor zover wij konden zien waren alle profielen echt. Er worden maar enkele tientallen mensen per dag lid en je berichtjes worden ook niet direct beantwoord, waardoor het op ons in elk geval als echt overkomt.

Klik hier voor gratis inschrijving

Fotozapper

De FotoZapper is een leuke functie die altijd bovenaan het scherm staat. Je kunt er snel door foto’s bladeren van profielen waar je veel mee gemeen hebt, omdat ze bijvoorbeeld dicht bij je in de buurt wonen, in je leeftijdscategorie vallen en/of bepaalde interesses met je gemeen hebben. Onder elke foto staan drie knoppen met Ja, Misschien en Nee. Kies je voor Ja, dan geef je aan deze single wel leuk te vinden. Als de man of vrouw in kwestie jouw profiel ook positief beoordeelt heb je een match en kun je met elkaar chatten of berichtjes uitwisselen. De knop Nee betekent uiteraard dat je de foto niet zo aantrekkelijk vindt. Klik je op Misschien, dan kan de foto op een later moment alsnog aan je worden voorgesteld als de andere persoon ook op Misschien of op Ja heeft geklikt.

Met een gratis lidmaatschap kun je slechts beperkt gebruik maken van de FotoZapper. Ook moet je eerst zelf een foto uploaden om matches te kunnen ontvangen.

Achtergrond

Het bedrijf achter Maatjemeer-Match is al actief sinds 2014. De site heeft zo’n 40.000 bezoekers per maand en is lid van Safe Dating Networks.

Dating websites

Onze redactie heeft de grootste en bekendste datingwebsites uit Nederland voor je op een rij gezet in onze Dating Vergelijker. Zo weet je binnen enkele klikken welke datingsite aan jou eisen voldoet. We vergeleken al deze datingsites op basis van gebruikerservaringen, mogelijkheden, specificaties en kosten.

Advertentie
BEOORDELING
Populariteit
9
Gebruikersgemak
8
Functionaliteiten
8
Klantenservice
9
Kosten
8
review-maatjemeermatchFijn dat je bij deze datingwebsite geen credits hoeft te kopen om berichten te kunnen sturen. Zo heb je de mogelijkheid goed rond te kijken alvorens je eventueel geld uitgeeft. Het FotoZapper Match-systeem is ook leuk en handig. Op dagbasis komen er niet veel meer dan zo'n 40 nieuwe leden, maar dat geeft ook aan dat het niet fake is. Bovendien is deze site alleen voor volslanke mensen of zij die een volslanke partner zoeken. De klantenservice reageerde binnen de 24 uur op ons testbericht.