Home FAQ You

FAQ You

FAQ staat voor Frequently Asked Questions. Op deze pagina verzamelen we de antwoorden op de meest gestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag niet op deze pagina vinden, neem dan contact met ons op.

Facebook is een Amerikaans bedrijf. En zoals je wellicht weet zijn Amerikaanse bedrijven niet heel erg happig op erotiek. Ondanks dat we nooit iets van naaktheid op Facebook hebben geplaatst heeft Facebook besloten alle verwijzingen naar onze website te blokkeren. Je kunt onze website ook niet meer openen vanaf een Facebook. Trek vooral bij Facebook aan de bel, zodat ze kunnen overwegen om ons te deblokkeren, Gebruikte je Facebook om onze updates te volgen, dan kun je al alternatief kiezen voor Twitter. Op onze Twitter-pagina kun je alle updates volgen. Je kant natuurlijk ook regelmatig rechtstreeks naar onze website surfen.

Als je zeker weet dat je het juiste wachtwoord gebruikt, maar je kunt niet meer inloggen ben je waarschijnlijk tijdelijk geblokkeerd. Probeer het niet langer om een permanente blokkade te voorkomen. Probeer na 15 minuten opnieuw in te loggen. Mocht dit niet lukken neem dan contact met ons op.

We doen er alles aan om je identiteit en de gevoelige informatie die je ons toevertrouwd te beschermen.