Home Erotisch Verhaal Inzenden

Erotisch Verhaal Inzenden

Wil je jouw verhaal op genotsplekje.nl publiceren? Stuur het dan in door middel van het formulier onderaan deze pagina. Uit alle ingezonden verhalen maakt de redactie van Genotsplekje een selectie. Om voor publicatie op deze site in aanmerking te komen moet jouw verhaal inhoudelijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

Je verhaal moet erotisch opwindend zijn, een goede verhaallijn bevatten en minimaal uit 1.000 woorden bestaan. De hoofdpersonen in je verhalen dienen meerderjarig te zijn.

Je verhaal moet qua grammatica en zinsbouw geschikt zijn voor publicatie. Als je jouw verhaal in de tegenwoordige of verleden tijd schrijft, hou dat dan het hele verhaal vol. Kijk goed of je niet te vaak dezelfde woorden vlak na elkaar gebruikt. Maak zinnen niet te lang.

Gebruik mijn of m’n, niet: me. Zorg dat je verhaal wordt onderverdeeld in alinea’s die bestaan uit een aantal regels tekst die bij elkaar passen. Kijk goed naar het perspectief waaruit je je verhaal schrijft.

De redactie behoudt zich het recht voor ingezonden verhalen niet te publiceren te redigeren of in te korten. Inzending geeft de redactie het recht je verhaal in gedrukte, elektronische en/of enige andere vorm vast te leggen, te vermenigvuldigen dan wel openbaar te maken. Eenieder staat het vrij te reageren op verhalen of zijn mening te geven.

[ninja_form id=2]