Home Coaching

Coaching

Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met therapie. Door coaching krijg je meer inzicht waardoor je beter kunt gaan presteren. Zo kan een sekscoach je helpen met de aanpak van seksuele problemen of je stimuleren en coachen om je seksleven te verbeteren.

Op deze pagina kun je berichten sturen aan coaches die meewerken aan onze site. Zodra ze je bericht beantwoorden kun je met elkaar chatten. We hebben onder andere experts op het gebied van dating, seks en persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt gratis een antwoord. Wil je doorgaan met chatten dan betaal je 90 cent per bericht.


Sekscoach

Mijn naam is Amourette Zoetelief. Sinds meer dan 20 jaar help ik mannen, vrouwen en koppels bij het verrijken en verbeteren van hun seksleven. Ik ben ervaringsdeskundige, sexpert en sekscoach. Thema’s zoals een sleur in de seksrelatie, pijn tijdens het vrijen, geen zin, te snel klaarkomen of moeilijk klaarkomen zijn slechts voorbeelden van problemen die ik met succes behandel.

Klik hier en stel je vraag aan Amourette


Datingcoach

Ik ben Remy Lefévre, datingcoach. Ik geef mannen praktische en simpele versiertips om beter te worden met vrouwen. Benader jij vrouwen met veel twijfel en weet je dan niet wat je moet doen? Of vrouwen zoenen wel met je, maar gaan niet met je mee naar huis? Stop met pijnlijke gesprekken en laat mij je helpen om vrouwen te versieren. Het is een kunst, maar als je hem eenmaal onder de knie hebt kun je de hele wereld aan.

Klik hier en stel je vraag aan Remy


Datingcoach

Ik ben Nova Willems, datingcoach. Soms zie je een leuke vent. Wat een uitstraling, wat een zelfvertrouwen, en hij ziet er ook nog eens lekker uit. Die zou je wel aan de haak willen slaan. Je wacht… Zoekt oogcontact. Maar tevergeefs. Er gebeurt niks… Alsof je niet eens bestaat. Als je nou eens wist hoe je hém zou kunnen versieren. En dat is precies wat ik je mee kan helpen.

Klik hier en stel je vraag aan Nova